reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

mam pytanie do doświadoczonych mamuś,a mianowicie moze to głupie ale jak widac po suwaczku to 6tydz i 2 dc ,pieknie i nic tylko sie cieszyc ale czytam i czytam i gdybym nie miala potwierdzenia od gina to nie uwierzylabym ze jestem w ciazy...nie mam mdlosci ,zmiennosci nastrojów ,jedynie piersi nieco tkliwsze ale nie wiele wiecej niz przed okresem...czy to mozliwe zeby bylo az tak pieknie i bezbolesnie w objawach ?!?!

reklama
Hexanka ja tak bezobjawowo nigdy nie miałam,ale tak to jest możliwe (nawet moja mama mówi do mnie,że tak jak ja się nie męczyła nigdy w ciąży ,a też ma 3 dzieci :-p)

Hexanka, jestem żywym przykładem na to, że można przejść ciążę bez przykrych objawów na początku :tak: W obu ciążach miałam tak samo, jak Ty teraz :tak:

Hexanka... tak, ja mialam taka bezproblemowa pierwsza ciaze ;) nawet zachvianek nie mialam zbyt wielkich ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie jak piszą dziewczyny ;) Ale jakieś tam objawy mogę się lada dzień pojawić, trudno powiedzieć ;-)

Nulini,agus super :-)
Hexanka ja tez pytalam o to dziewczyny,bo tez jestem w pierwszej ciazy i mnie to niepokoilo,bo mam podobnie jak Ty :-) ale wszyscy uspokajaja ze jest ok :-) ostatnio nawet moja babcia powiedziala mi,ze ona byla w 2 ciazach i w zadnej nie miala uciazliwosci :-)

Zazdroszczę braku dolegliwości ciążowych:-)

Ja juz po wizycie:-) mam jakieś energiczne dziecko bo mąż mówi ze tańczyło na usg:-) dziś już miałam usg przez brzuch i kolejna wizyta 11 czerwca. Ale jestem monitorowana:-) coś tarczyca szwankuje i jutro jadę do endokrynolog. Mam nadzieje ze to nic poważnego bo już kiedyś miałam problem z tarczyca.

Do wszystkich leżących: warto choćby plackiem:-)

reklama
U mnie oki, serduszko bije. Mam kolejną fotkę i wyszło, że bąbel ma 8 tygodni i 3 dni. Jednak datę porodu powiedział, że wyliczymy po usg 25 czerwca.

Agus, Nulini gratuluję udanych wizyt...

Ostatnia edycja:
Do góry