reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Jak sądzicie: na usg byłam 6t1dc i lekarz widział zarodek z echem serduszka, ale powiedział, że dzidzia jest nieco mała 3mm, następne usg dopiero za 2 tygodnie.. martwię się, czy urośnie. Może powinnam iść szybciej prywatnie?? Jak myślicie?

dzięki za wsparcie, tłumaczę mu codziennie, aby się nie opierdzielał
widzę, że dokładnie w tym samym dc jesteśmy:tak:

Ostatnia edycja:
Nulini super!
Ehh mam nadzieję, że jutro też zobaczę serduszko...

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

A ja sie dziś wnerwiłam okrutnie :wściekła/y:, tak z ciekawości poszłam do przychodni zapytac ile by mnie kosztowały badania które kazała mi zrobić pierwsza gin ( to ta co przyjmuje na nfz ale nie wypisuje skierowań na badania) i okazało sie ze 220 zł :szok:. Dobrze ze zrezygnowałam z niej bo podobno ciężarnym każe robic badania do każdej wizyty w wersj rozszerzonej ( a wiadomo ze później wizyty sa co 2 tygodnie albo i co tydzień). Jak dla mnie to sie az prosi o to żeby ją gdzieś podpierniczyc .

reklama
Do góry