reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Prawie na oddziale wyladowalam, bo mala na ktg czkawki dostala ... za duzo ruchow, za wysokie tętno...zapisu ktg nie dostalam, na ip olewka bo moj lekarz nie ma dzis dyzuru i innych inf mi nie udzielą ... zla jestem i tyle. Mialam miec termin cc dzis ustalony. To mam tylko termin ktg ustalony na srode

reklama
No to meldujemy się i my, nadal w dwupaku :)
Te bóle i skurcze co mnie meczyly to...Franek łaskawie postanowił się obrócić, wiec leży główka w dół, lsdnie wstawiony w kanał rodny. Waży 3100, więc tak jak przewidywalismy. Serduszko super, ruchy oddechowe super czyli wszystko ok. Łożysko ma lekkie zwapnienia czyli jeszcze może służyć, wody norma. Rozwarcie na 1 cm, czyli dupa nie rozwarcie.
Czyli teoretycznie wszystko przygotowane do porodu, a w praktyce może dziś a może za tydzień. Mówiła, że nie będzie zgadywac :)

Jeśli nie urodze to 14 na ktg.

Żelka- no to faktycznie niepotrzebnie Cię nastraszyli

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry