reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Hej dziewczyny,

Ja już po wizycie. Wynik na GBS, na szczęści ujemny. Podobno mam już rozwarcie na centymetr i Kubuś główką jest ładnie ułożony tak jak powinien. Pierwszy raz bolało mnie badanie :-(. Moja Gin powiedziała, że powinnam ładnie urodzić, cokolwiek miała na myśli.:-D Następna wizyta 13.01., mam zrobić morfologię i mocz. Zwolnienie dała mi do 30.01. więc chyba nie przewiduje wcześniejszego porodu.

Kciuki za pozostałe wizyty. :-)

reklama
Doggi to nasze szyjki i dzieciaki powinny sobie piątkę przybić :-D Kciuki aby się udało ze wcześniejszym terminem :-D

Marcioszek gratuluję wizyty.

Kurde chyba się cieszę, tzn cieszę się bo wiem ze nie przenoszę ciąży o 2tyg a nawet 2dni przed terminem urodze. Boję się jak się ogarnę po operacji, ale kurde z drugiej strony tyle walczę juz z bólem że co to takie cc dla mnie, tym bardziej ze w nagrodę będę miała już stacha który napewno da mi powera do regeneracji!

Ale mnie gin nastraszyl bo robi mi usg i nagle przestał gadać, mina mu zrzedla i wielkie oczy ja juz panika co się dzieje i moei "oj szyjka to się pani nie skróci! Widzi pani tu na dole są pośladki i jajka, dobrze że się umówiliśmy na dziś bo Syn się obrócił a to oznacza cc za tydzień!" myślałam że spadne z fotela.

Potem zadzwoniłam do teściowej i jej mówię jaki żart wywinal Stachu a tesciowa "a to gnojek mały, w ojca się wdal kombinatorstwem" no i wtedy mówi "nie chcesz wcześniej? Pogadam z dr nic nie obiecuje ale może się uda" i jeśli się uda stawiam teściowej pomnik złoty wysadzany diamentami ;)

reklama
Doggi - ale masz fajnie z tą teściową!!! Może po znajomości i mnie pokroją wejdę po Tobie ułożę się na łóżku i odsłonię brzuch. Może z rozpędu zrobią od razu drugie cc.

Do góry