reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

agulqa kochana jestem z Tobą!!! Będzie dobrze! Ale przeżywam tez jak swój poród prawie...

Ja dzwoniłam na izbę przyjęć, za jakąś godzinę mamy obiad i wyjeżdżamy! Mam stresa jak nie wiem bo nie wiadomo co postanowią lekarze. Będę dawała znać.
Ja się piszę na jutro z porodem, jakby to ode mnie zależało to jak najbardziej! Bo nie chciałabym czekać do terminu.

W sprawie tych prób wątrobowych dzwoniłam wczoraj do lekarki i tak może być, zresztą dzisiaj szpital więc spokojnie.

Dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe, kciuki, modlitwy i ciepłe myśli!!!

Trzymam kciuki za wszystkie razem wzięte i każdą w osobna!

reklama
Ł jest ze mna
Jutro juz wolne zalatwil

Oxy dadza jutro jesli skurcze sie nie zaczna ale juz czuje ze zaczyna sie cos dziac
W sensie pobolewa mnie brzuch itp
Gin mowi ze to dobry znak

No wlasnie moj gin twierdzi tez ze dzisiaj urodze a nie jutro

Ja bede dawac znac jak tylko cos bedzie sie dzialo ;-)
Ale tak jak mowie wszyscy zakladaja ze to dzis ;-)

Na bank dziś przy rozwarciu 1,5 balonik rozrusza akcje raz raz ;) i wtedy będziesz wiedziała o ci chodzi z tym ze nie da się pomylić skurczów porodowych ;)
Obstawiam 22.30 :D

Agulqa bardziej się rano stresowałam Twoją wizytą niż swoją. Dobrze, że gin szybko ogarnął temat i nie zwleka z działaniem. Trzymam kciuki za Ciebie i Roberta. A Ł da sobie radę z ogarnięciem wszystkiego, faceci jak wiedzą, że MUSZĄ to dają radę ze wszystkim.

Emilchen
powodzenia

Ja po wizycie. Wg gina w tym tygodniu raczej rodzić nie powinnam. Mała waży 3400g czyli zapowiada się mniejsza od siostrzyczki..uff. Łożysko 2 stopień, wody płodowe w normie, a Niunia wysoko. GBS pobrany, wizyta 30.12. Chciał się od USG wykręcić, ale poprosiłam o prezent na Gwiazdkę:-D

reklama
Do góry