reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Hej Dziewczyny:-) gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za te które mają się odbyć :-D!!

Nie wiem co się ostatnio ze mną dziej ale na nic nie mam siły, nawet do kompa usiąść :( wiec trochę Was czytam na tablecie, ale odpisywać na nim nie mogę bo mnie wywala i wkurza mnie to na max !!
W ogóle jakaś nerwowa się robię, ja chyba powoli boję się porodu:-/

My dzisiaj na wizytę na 17:30, muszę pocisnąć już chyba doktorka o szczegóły rozwiązania :-) tym bardziej bliźnięta potrafią być nieprzewidywalne ;-)

Marcioszek Nulini Megami gratki udanych wizyt:)

Susel moja droga i co w koncu, umowilas sie na ta cc w Olawie czy musisz sie tam osobiscie pofatygowac?

Stokrotka pewnie:) Sąsiadka miala cc po skonczonym 37tc. Chlopaki oba 2900 i 50cm. Juz maja dwa miesiące i rosną jak na drozdzach a ona nie narzeka. Wiec przy blizniakach wcalale nie jest tak zle jak wszyscy panikują:)

Ja mam zas 100/55. Wizyty w grudniu dwie bedą co dwa tygodnie. Ostatnia 18.12 i nastepna po nowym roku:)

Sorki że tak późno ale pojechałam jeszcze do Magnoli (CH) dokupić kilka rzeczy do szpitala, a że chodzę jak ślimak to mi 2 godziny zeszło :-)

No więc dziewczynki rosną ale gigantami to raczej nie będą ważą tak koło 1600, lekarz nie narzekał. Szyjka mi się powoli skraca, ale mówi że przez najbliższe dwa tygodnie nie spodziewa się porodu, następna wizyta 11.12 i wtedy zadecydujemy co dalej, powiedział, że po skończonym 37 tc już na 100% położy mnie w szpitalu o ile nie wcześniej, ale to po wizycie za dwa tygodnie.
Generalnie wie że mam też zrytą psychę po stracie pierwszego dziecka (on stwierdzał zgon) więc trochę mnie rozumie, jak go dzisiaj poprosiłam, że chcę mieć dzieci na zew. jak tylko będzie to dla nich bezpieczne, ale z drugiej strony to lekarz trochę starej daty np. uwielbia porody sn i nie jest fane oglądania w USG tylko bada.
Im bliżej końca tym bardziej się boję!
Ale moja córeczka na pewno opiekuje się rodzeństwem :-) !!

Doggi, a kiedy Ty miałaś ostatnią miesiączkę bo ja 10.04 i co wizytę mam dyskusję kiedy będę miała który tc lekarz mówi że 34 od jutra, a mi kalkulatory pokazują że od czwartku :-) i bądź tu mądry :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Marcioszek Nulini Megami gratki udanych wizyt:)

Susel moja droga i co w koncu, umowilas sie na ta cc w Olawie czy musisz sie tam osobiscie pofatygowac?

Stokrotka pewnie:) Sąsiadka miala cc po skonczonym 37tc. Chlopaki oba 2900 i 50cm. Juz maja dwa miesiące i rosną jak na drozdzach a ona nie narzeka. Wiec przy blizniakach wcalale nie jest tak zle jak wszyscy panikują:)

Ja mam zas 100/55. Wizyty w grudniu dwie bedą co dwa tygodnie. Ostatnia 18.12 i nastepna po nowym roku:)

Kasiekz to tak w sumie lekarz mi zaproponował ten skończony 37 tc, ale waga chłopaków super :-) !!! moje chyba tyle nie utyją już w miesiąc :-)
Wypasione to Twoje ciśnienie, będziesz długo żyć :-)!

Do góry