reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Żelka a widzisz jeszcze ci się kolos z niej zrobi ;) piękne dziewczę rośnie :)

Juz nie mogę się doczekać galerii "po drugiej stronie brzuszka" :)

Dzięki dziewczyny.
Doggi mój gin jest tego samego zdania, że dopiero teraz mała pokaże na co ją stać :O
(Już dziś wracamy do domu (w końcu) może będe miała na dniach internet, to w końcu sie troche poudzielam)

Doggi super ze wyniki wyszły dobrze! Jedno zmartwienie mniej chociaż

Ja nie mam jakiś jazd nastrojów :p chyba jestem tak wstrętna bez ciąży że w ciąży już gorzej być nie może :-D

Karpanna strasznie współczuję ruch hemoroidow :-/

Kasiekz super wieści! :-)

Zelka ale slicznosci! Super ze wszystko ok :-)

kasiek nie było mnie wczoraj (kolejny wyjazd na badania) ale myślałam o tych Waszych przepływach, super, że wszystko ok :-D ja mam za dwa dni, napisz czy powinnam może o coś spytać, co tam dokładnie lekarz mówił w trakcie?? Jak będę wiedzieć jak to wygląda to jak trafię na milczka to dopytam :tak: Długo trwa takie badanie? To jest tzw. kolorowy Doppler czy niekoniecznie?

Żelka śliczności, gratuluję i super, że mała podgoniła:tak:

Emilchen z tego ci mi wiadomo to badanie dopplerowskie jest w kolorze i czarno-biale. Chyba zalezy od urzadzenia np.w kolorze sprawdzal calą glowke (ten przeplyw krwi w mozgu) a w czarno-bialym calą reszte. Mowil ze tak lepiej wsio widzi.Badanie dlugie...nawet nie wiem ile zdrowasiek zmowilam w tym czasie:p Dr skupial sie wiec dlugo milczal z powazną miną a potem mowil ze wsio prawidlowo, potem przechodzil do kolejnej czesci ciala i znowu milczenie itd. Chlopak na 100%, mam piekne wydruki siusiaka i jajek z napisem FACET-dr zabawil sie;p Co tam jeszcze...o nic nie dopytywalam bo skoro wsio prawidlowo to nie czulam juz zadnego stresu. Powodzenia!

kasiek dzięki! O ludzie nie lubię takich długich badań bo są stresujące... Ja chcę zapytać o to, co ona sądzi o odstawieniu Acardu, czy jest coś niepokojącego w związku z jego dotychczasowym przyjmowaniem(nie można w 3 trymestrze) i skoro już będę raz u innego lekarza to zapytam chyba tez o te rozbieżności między wielkością różnych części ciała.

reklama
Do góry