reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Po porodzie to dopiero się zacznie ;) ale szybko się unormuje :) i z resztą widok małego bobasa który wiesz ze jest super mixem ciebie i Ł i twoje wcześniejsze życie nagle wydaje vi się szare i puste :) uwierz mi tak jest naprawdę bo jeśli ja bezdusznik tak czuję to każda normalna kobieta tym bardziej :)

agulqa_b ja potrafię się popłakać bez najmniejszego powodu, ale wszystko wróci do normy, nie martw się ;-) A najgorsze w tym jest to kiedy ukochany pyta się "Dlaczego płaczesz?" wtedy zanoszę się jeszcze większym szlochaniem i czuję się jak wariatka.

To ja w ciąży raczej stateczna babka, nie ryczę bez powodu :-D za to po porodzie hormony dawały o sobie znać :-)

Moje dzisiejsze morfo i mocz w normie na szczęście ufff

Jenn mój nie pyta juz o nic bo boi się ze zarobi w pysk :p

Jezyk dokładnie tak! Bo T jsk mnie wkurzy to ja od razu nie mam miłości tylko nienawiść dla niego a Ola.. Jej tłumacze, rozmawiam itp i nic tylko wysciskac jak mówi "przepraszam" a T jak mnie przeprasza yo jeszcze bardziej się na niego wsciekam :p

Doggi dla mnie najgorsze to ze jak maly zacznie plakac to ja chyba bede plakac z nim

Ł chodzi po domu i mowi ze mam taka mine ze nie moze na mnie patrzec i ze rano skreci lozeczko, a jak mowi ze chce dzisiaj bo chce miec w domi dzidziusiow to mowi ze juz mnie sluchac nie moze i tego jak chce wzbudzic w nim poczucie winy :p

Jenn to ja tez tak mam i przewaznie odpowiadam ze nie wiem czemu :p

Agulqa- nie będziesz, będziesz chciała zrobić wszystko żeby przestało i dostsjesz wtedy powera. :)
Ja osobiście plakalam zawsze w skrajnych przypadkach ale staralam się nigdy przy dzieciach, bo to czują i jeszcze bardziej się boją.

Megami- super że wyniki ok.

Doggi- :)

reklama
Agulqa_b nie będziesz tovtak działa ze nie płaczesz z dzieckiem bo wiesz ze dziecko wyczuwa jak cis cie trapi i serio dziecko płacze a matka ze stoickim spokojem bierze maluszka i spokojnie przemawia do niego, ja nie wiem składają miałam ten spokój bo ja jestem straszny nerwus i narwaniec a tu nagle "a co się dzieje berbeciu? Głodny jesteś, chooooo dam ci mleczka, nie trzeba płakać"

Do góry