reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Tak, dziś napewno myślę że wkrótce powinny być, najpóźniej o 15 tylko ze juz nie zdążę z nimi do gina, ale Dorotka po wynikach będzie wiedziała czy to cholestaza czy nie więc pewnie zadzwoni do gina żeby omówić i co mi może przepisać jeśli to to

Doggi - trzymam kciuki za dobre wyniki, zaraz pewnie będą. Ja to chyba bym wolała cc ale pewnie będę rodzić naturalnie bo hemoroidy nie są wskazaniem do cc. Teraz ból mnie wybudza a co to będzie po porodzie. Oni nie pomyślą że ja mam 2 dzieci którymi trzeba się zająć i tym maleństwem. Ból od nich jest nie możliwy nie da się siedzieć stać leżeć nic.

Karpanna Ciebie tak cały czas hemoroidy męczą? Masakra

Elutka jak się czujesz po sterydach?

Doggi czekamy na wyniki

Ja dziś też dałam sobie upuścić krwi, może wyniki będą wieczorem. Jeszcze babeczka chciała mi wmówić, że za późno przyszłam na czczo i mi się żyły zapadły bo krew nie chciała lecieć (nie byłam na czczo, ale przemilczałam ;p ), a krew poleciała, jak poprawiła igłę... :confused2:

Elutka, przynajmniej sobie fizycznie odpoczniesz. Mam nadzieję, że sterydy pomogą i przyszłym tygodniu wypuszczą Cię do domku :-)

Doggi, Trzymam kciuki za wyniki &&&&

Megami - biorę te zastrzyki i jest lepiej ale po wizycie w wc jest masakra zawsze. Ale co ranek ok 4 budzą mnie te paskudztwa. Boję się myśleć co będzie po porodzie.

Karpanna a dlaczego przy hemoroidach nie można cc? Przecież od parcia prxy SN to się może zrobić jesień średniowiecza z du.pki

Wyników wciąż brak :( tak jak się nie stresowalam tak teraz zaczęłam się martwić, jak czloeiek za długo czeka to wpada w paranoję

Goschon lezenie pomaga, bo jak chodzisz czy nawet siedzisz to jest ucisk na szyjke a jak lezysz to tego nie ma :-) korzystaj z pomocy jak masz możliwość i nie dzwigaj starszaka :-)
Megami po sterydach ok, może troszkę senna jestem.
Marcioszek obstawiam moje wyjście na przyszły piątek :-)

Mam wyniki. To nie cholestaza :thumbup::thumbup::beer::sly: dostałam jakiś płyn do kąpieli na swędzenie bo może to alergiczne, zobaczymy. Tylko teraz pytanie skąd obrzęki te wielkie.

reklama
Do góry