reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

doggi dlatego ja staram sie nie myslec o plci tylko o tym by było wszystko ok! mam nadzieje ze bedzie szczesliwa i ze bedziecie trzymac kciuki. strasznie sie jej boje, mamy zobaczyc czy krwiak sie wchlania czy nadal rosnie co przy jego rozmiarach byloby juz bardzo niebezpieczne :(

reklama
doggi super, ja przelozona mam wizyte na 16.06. Dziewczyny przypomnijcie kiedy sie robi genetyczne zebym podpytala lekarke o skierowanie. Potem lekarka idzie na urlop wiec pewnie jej troche nie bedzie.

Z tego co mi mówiła gin to między koniec 11 a 13+6 tc. Z tego co liczę to moje wypada na 12+1

Ostatnia edycja:
20140613_175620.jpgaaaaa dziewczyny jaka jestem szczęśliwa :-):-D:-) mam nadzieję, że zdjęcie widoczne - tak się bałam bo dzidzia była na ostatniej wizycie 5 dni do tyłu (a wcześniej akurat na swój wiek) ale pięknie nadrobiła i ma całe 33,3 mm! Czyli dokładnie na 10 tc + 1 d, termin potwierdzony na 8.01.2015 :-) widok bezcenny po 5 latach, kiedy ja już nas skreśliłam jako rodziców! wiem , że różnie może być jeszcze ale tak daleko nigdy nie zaszliśmy :rofl2:

Dziękuję za kciuki :)

Załączniki

• 20140613_175620.jpg
    20140613_175620.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry