reklama
To u mnie też wyszło na wczorajszym USG iż szkrab będzie większy od przeciętnej. Aktualnie wg kalendarza jestem w 31 tc (termin mam na 2.01.2015) ale z USG wyszło iż jest 2 tygodnie "starszy" a raczej w tej sytuacji powinno się powiedzieć większy. Wg pomiarów waży ok 2200g +-10% i leży już główką w dół. Tak więc powoi zaczyna się szykować do ewakuacji. Ale mam nadzieję, że jeszcze trochę posiedzi.
agulqa_b
Fanka BB :)
To mi wyszlo z wczorajszego usg ze urodze 9stycznia, ale pomiary sie wahaly. Nie wiem co dokladnie ale z czegos termin byl na 29.12 a z czegos na 19.01 to niby tylko ixaz 3tyg. Kto wie, moze dlatego gina chce mnie za 2tyg zobaczyc. W kazdym razie nam powiedzial ze z malym wszystko ok i dobrze sie rozwija. Moze po prostu ma krotkie nozki po rodzicach i duzy brzuszek po tatusiu
reklama
Sylwi- czasami i 3 doby bardzo dużo dają. Jak pisalam już, ja w poprzedniej ciąży lezalam tak dwa razy, plackiem dosłownie. Bo w szpitalu nie robisz nic. Ani obiadów, nie kusi pranie, nawet koło starszego dziecka nic nie musisz robić. A to jest bardzo dużo.