reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Elutka dobra decyzja choc nie dziwie sie, ze musialas to przemyslec, bo jak jednak nic sie nie dzialo a tu taka wiadomosc to trzeba to przetrawic i sie przygotowac.. ale bedzie dobrze:tak:

goferek gratuluje pozytywnych wiesci:tak: nooo i faktycznie duza cora rosnie:-)

Nulini ja z Tymkiem miałam termin na 1.03, a urodziłam jako 4ta, a z Nikolą na 1.12, a urodziłam 29.10 i nawet niektóre listopadówki przescignelam :p

Goferek gratuluję wizyty

Ja byłam w połowie porodów nawet przed połową a rodziłam daleko w polu :/ wszystkie moje wyprzedzały te co miały po mnie a ja nic a nic i z terminem na 10.06 nie pyknal mój poród, teraz mam na 14.01 i juz się boje kiedy ha się wypakuje

reklama
goferek gratki zdrowej córci :happy2: u mnie 2 tygodnie temu termin na 24 grudnia ,więc nasze bobasy podobnie rosną ,czyli jak na drożdżach ,a i jeszcze Stachu nasze dzieci goni ;-)

dziś pisała megpl ( kiedyś się trochę udzielała) i jej bobas ma 2200 i termin na 2 stycznia

Do góry