reklama
aob66
Moderatorka
Elutka dobra decyzja choc nie dziwie sie, ze musialas to przemyslec, bo jak jednak nic sie nie dzialo a tu taka wiadomosc to trzeba to przetrawic i sie przygotowac.. ale bedzie dobrze
goferek gratuluje pozytywnych wiesci nooo i faktycznie duza cora rosnie:-)
goferek gratuluje pozytywnych wiesci nooo i faktycznie duza cora rosnie:-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
faktycznie będziemy z femme tu "płakać". przecież niektóre z Was mają termin prawie 1,5 miesiąca wcześniej niż my, aaaaaaaa
A ja? :-( Też będę płakać, poprzednio rodziłam jako jedna z pierwszych, teraz jako jedna z ostatnich :-(
goferek, ale Ci olbrzymka rośnie Fantastyczne wieści
goferek
Fanka BB :)
Nasza córa to będzie taki mały ludzik jak z Michelin, po mamusi i tatusiu :-)
femme fatal
Mama Ninki :)
A ja? :-( Też będę płakać, poprzednio rodziłam jako jedna z pierwszych, teraz jako jedna z ostatnich :-(
To się jeszcze wszystko okaże
Gratuluję wszystkich dobrych wieści :-)
Goferek gratuluję wizyty
Ja byłam w połowie porodów nawet przed połową a rodziłam daleko w polu :/ wszystkie moje wyprzedzały te co miały po mnie a ja nic a nic i z terminem na 10.06 nie pyknal mój poród, teraz mam na 14.01 i juz się boje kiedy ha się wypakuje
Ja byłam w połowie porodów nawet przed połową a rodziłam daleko w polu :/ wszystkie moje wyprzedzały te co miały po mnie a ja nic a nic i z terminem na 10.06 nie pyknal mój poród, teraz mam na 14.01 i juz się boje kiedy ha się wypakuje
reklama
bada m.
Fanka BB :)
goferek gratki zdrowej córci u mnie 2 tygodnie temu termin na 24 grudnia ,więc nasze bobasy podobnie rosną ,czyli jak na drożdżach ,a i jeszcze Stachu nasze dzieci goni ;-)
dziś pisała megpl ( kiedyś się trochę udzielała) i jej bobas ma 2200 i termin na 2 stycznia
dziś pisała megpl ( kiedyś się trochę udzielała) i jej bobas ma 2200 i termin na 2 stycznia