reklama
jenn200818
Fanka BB :)
agulqa_b aż tak źle nie było Po prostu opisała każdy ze szpitali, przedstawiła plusy i minusy, lepiej wszystko wiedzieć niż potem się zdziwić. Ogólnie zajęcia mi się bardzo podobały, lepiej być przygotowanym na każdą sytuację ;-)
bada m.
mnie tam w żadnym szpitalu się nie podoba co z tym fantem zrobić? w ciąże nie zachodzić ?
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Jenn gratki udanej wizyty!
Kciuki za kolejne!
A szpitale... Wiecie, że w niektórych nadal głęboki prl? W Wadowicach tylko nieliczne mamy mogą przebywać na sali dla mam i dzieci. Większość w salach dla samych mam i dzieci przywożą im co 3-4h M A S A K R A
Kciuki za kolejne!
A szpitale... Wiecie, że w niektórych nadal głęboki prl? W Wadowicach tylko nieliczne mamy mogą przebywać na sali dla mam i dzieci. Większość w salach dla samych mam i dzieci przywożą im co 3-4h M A S A K R A
agulqa_b
Jenn jasne ze tak. Tyle ze ja nie biore nic zlego pod uwage bedzie Ł i licze ze jak cos bedzie dzialac bo on z tych co zrobi raban. No i licze ze szpital dziala jak ordynator ;-) chociaz po moim lezeniu tam w 8tc i naogladaniu sie mam mieszane uczucia. Tyle ze nie chce jechac do bydgoszczy czy torunia i pozniej wszystkiego tam zalatwiac. Wole na miejscu
Bada rodzic w domu;-) w wannie. Jak cos powiesz, ze nie zdazylas zadzwonic po pogotowie ;-)
Megami co Ty gadasz? Chyba bym ich wysmiala
Bada rodzic w domu;-) w wannie. Jak cos powiesz, ze nie zdazylas zadzwonic po pogotowie ;-)
Megami co Ty gadasz? Chyba bym ich wysmiala
Agulqa_b jesteś pacjentka ordynatora to tez inne podejście bedxie do ciebie, niestety tak jest w szpitalach pytają kto jest dr prowadzący. Ja rodziłam q innym szpitalu nuż przyjmowała moja ginka i oni do mnie "dlaczego pani tu chce rodzic? Czemu pani nie pojedzue do szpitala swojego lekarza?"
ja mnie to wkur.wia niesmowicie!!! ja w szpitalu też nie mam swojego lekarza, ani położnej itp. i te pytania o lekarza prowadzącego są dobijające!!! ja pierd.ole! sorry, ale nic mnie tak nie irytuje. to w końcu powołanie, czy znajomości i ustawki są ważniejsze?!?!?!?!
bada m.
agulqa aż tak odważna nie jestem aby rodzić w domu
uważam,że mąż jest bardzo dobrym wyborem przy porodzie,u nas to od razu inaczej Cię traktują,są milsi,bo wiedzą,ze nie jesteś skazana sama na siebie
uważam,że mąż jest bardzo dobrym wyborem przy porodzie,u nas to od razu inaczej Cię traktują,są milsi,bo wiedzą,ze nie jesteś skazana sama na siebie
Ostatnia edycja:
reklama
aob66
Moderatorka
sprite, yaggam, agulqa, jenn gratuluje pozytywnych wiadomosci:-):-)
sprite moze dzidzia troche pozniej zwolni ze wzrostem i bedzie oki moj wczesniej rosl jak szalony, a teraz na poprzedniej wizycie byl "standardowych" rozmiarow
yaggam dobrze, ze jednak nie idziesz do szpitala, bo to dodatkowy stres jednak;-)
agulqa moja gin tez zbadala mnie ostatnio za free przed wyjazdem jak poszlam do niej na dyzur do szpitala zapytac czy nie ma przeciwskazan na tak dluga podroz to kazala wskakiwac mi na fotel i zbadala szyjke i zrobila usg takie szybkie:-)
jenn u mnie w szkole rodzenia polozna opowiada o porodzie tak super jakby o byla jakas impreza (wczoraj porownala adrenaline podczas porodu do bycia na niezlym haju:-)) i przez to nawet nie mysle o porodzie jako o czyms co boli czy jest straszne... juz nie moge sie doczekac, chociaz licze, ze nie urodze szybciej niz w styczniu
sylwi, goferek powodzenia na wizytach :-):-)
sprite moze dzidzia troche pozniej zwolni ze wzrostem i bedzie oki moj wczesniej rosl jak szalony, a teraz na poprzedniej wizycie byl "standardowych" rozmiarow
yaggam dobrze, ze jednak nie idziesz do szpitala, bo to dodatkowy stres jednak;-)
agulqa moja gin tez zbadala mnie ostatnio za free przed wyjazdem jak poszlam do niej na dyzur do szpitala zapytac czy nie ma przeciwskazan na tak dluga podroz to kazala wskakiwac mi na fotel i zbadala szyjke i zrobila usg takie szybkie:-)
jenn u mnie w szkole rodzenia polozna opowiada o porodzie tak super jakby o byla jakas impreza (wczoraj porownala adrenaline podczas porodu do bycia na niezlym haju:-)) i przez to nawet nie mysle o porodzie jako o czyms co boli czy jest straszne... juz nie moge sie doczekac, chociaz licze, ze nie urodze szybciej niz w styczniu
sylwi, goferek powodzenia na wizytach :-):-)