jenn200818
Fanka BB :)
To i ja podzielę się z Wami nowinami po wczorajszej wizycie :-) Mały waży 1137g także przybiera prawidłowo na masie, co mnie niezmiernie cieszy z powodu cukrzycy ciążowej, która się pojawiła. Natomiast ja w ogóle nie przytyłam przez cały miesiąc, a tak naprawdę trochę schudłam, także taką ciążę to lubię ;-) Mój malec to chyba doktora nie lubi, bo tak to wariuje prawie stale, a jak przychodzi do badania to leży plecami i za bardzo nie ma ochoty na współpracę.. Oby tylko dobrze współpracował w styczniu.
I jeszcze byłam na zajęciach w szkole rodzenia, hmm powiem Wam, że dużo ciekawych informacji przede wszystkim na temat szpitali i takich kwestii organizacyjnych. Fajna sprawa, polecam Trochę co prawda straszą porodem, no ale cóż może nie będzie tak źle?
I jeszcze byłam na zajęciach w szkole rodzenia, hmm powiem Wam, że dużo ciekawych informacji przede wszystkim na temat szpitali i takich kwestii organizacyjnych. Fajna sprawa, polecam Trochę co prawda straszą porodem, no ale cóż może nie będzie tak źle?