reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
agulqa, gratki za Roberta i za super lekarza! aż miło do niego chodzić :tak::tak:
moja mi dziś powiedziała, że za tydzień na te założenie krążka też mam przyjść między pacjentkami bezpłatnie, więc mi też dziś w tej kwestii ulżyło.

u mnie duża waga dziecka to wina męża. on takie duże dzieci robi, bo jego rodzina ma takie geny :rofl2:

Heh to ja nie wiem kogo to wina u mnie.
Mój ex jest wysoki, ale szczuplejszy niż Ł, a Nikola urodziła się chuda i mała :p
Ł z kolei jest niski i okrągły, a Tymko prawie 4 kg ważył no i duży się urodził.
Teraz wydaje mi się, że Lilka taka pomiędzy będzie.

reklama
Jestem i ja i ... NIE IDĘ do szpitala na razie !!!! :D
Gorzej z szyjką nie jest. A lepiej nie będzie. Słuchaliśmy serduszka i na razie wszystko ok. A w środę idziemy na usg i będziemy podglądać maleńką. No i sprawdzanie szyjki.
Tak więc bada wpisz mi usg na 05.11 i następną wizytę na 01.12.
No i moja pani diabetolog powiedziała że mam tak dobre cukru że już nie chce mnie widzieć do porodu ;)
Mam się dopiero pokazać 3 m-ce po porodzie z krzywą cukrowa żeby sprawdzić czy wszystko w porządku.

Do góry