reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
AGULQA - ale świetny lekarz ! :-) super wiadomość :-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Na prawde nie spodziewalam sie od niego "takiego gestu" . Milo z jego strony
agulqa, gratki za Roberta i za super lekarza! aż miło do niego chodzić
moja mi dziś powiedziała, że za tydzień na te założenie krążka też mam przyjść między pacjentkami bezpłatnie, więc mi też dziś w tej kwestii ulżyło.
u mnie duża waga dziecka to wina męża. on takie duże dzieci robi, bo jego rodzina ma takie geny
moja mi dziś powiedziała, że za tydzień na te założenie krążka też mam przyjść między pacjentkami bezpłatnie, więc mi też dziś w tej kwestii ulżyło.
u mnie duża waga dziecka to wina męża. on takie duże dzieci robi, bo jego rodzina ma takie geny
agulqa_b
Fanka BB :)
Sprite super, chyba mieli dzis dzien dobroci
Heh to ja nie wiem kogo to wina u mnie.
Mój ex jest wysoki, ale szczuplejszy niż Ł, a Nikola urodziła się chuda i mała
Ł z kolei jest niski i okrągły, a Tymko prawie 4 kg ważył no i duży się urodził.
Teraz wydaje mi się, że Lilka taka pomiędzy będzie.
Mój ex jest wysoki, ale szczuplejszy niż Ł, a Nikola urodziła się chuda i mała
Ł z kolei jest niski i okrągły, a Tymko prawie 4 kg ważył no i duży się urodził.
Teraz wydaje mi się, że Lilka taka pomiędzy będzie.
reklama
Jestem i ja i ... NIE IDĘ do szpitala na razie !!!!
Gorzej z szyjką nie jest. A lepiej nie będzie. Słuchaliśmy serduszka i na razie wszystko ok. A w środę idziemy na usg i będziemy podglądać maleńką. No i sprawdzanie szyjki.
Tak więc bada wpisz mi usg na 05.11 i następną wizytę na 01.12.
No i moja pani diabetolog powiedziała że mam tak dobre cukru że już nie chce mnie widzieć do porodu
Mam się dopiero pokazać 3 m-ce po porodzie z krzywą cukrowa żeby sprawdzić czy wszystko w porządku.
Gorzej z szyjką nie jest. A lepiej nie będzie. Słuchaliśmy serduszka i na razie wszystko ok. A w środę idziemy na usg i będziemy podglądać maleńką. No i sprawdzanie szyjki.
Tak więc bada wpisz mi usg na 05.11 i następną wizytę na 01.12.
No i moja pani diabetolog powiedziała że mam tak dobre cukru że już nie chce mnie widzieć do porodu
Mam się dopiero pokazać 3 m-ce po porodzie z krzywą cukrowa żeby sprawdzić czy wszystko w porządku.