reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Dziewczyny, macie rację, że to bez sensu zmieniać gina w 27 tyg ciąży :baffled:. mam już leki, więc mi lepiej (psychicznie). byłam dziś na nfz. tętno sprawdzone. szyjka na szczęście ok, więc trochę mi lżej na duchu, bo miałam stres, że w poniedziałek krążka mi nie założy przez infekcje. oby tylko teraz wyleczyć badziewie i może za 2 tyg. da rade założyć. DZIĘKI!
a mówiłam też o tej mojej przepuklinie i dr stwierdził, że jak mnie nie boli to lepiej mam nie iść do chirurga :rofl2::rofl2: cóż za szczerość :-D

jezyk, dziś nie dzwoniłam, bo ja nie potrzebuję konsultacji tel. tylko recepty na leki, a ona przyjmuje w pn, wt i czw.

agulqa, hmmm... dobrze wiedzieć. w każdym razie ja chyba nie wzięłabym na siebie takiej odpowiedzialności, żeby sobie zażyczyć od farmaceuty receptę na lek tak naprawdę nawet nie wiem jaki, bo nie byłam na wizycie u lekarza. co innego, jeżeli kontynuujesz leczenie i doskonale wiesz jakie leki masz brać. ale tak czy siak sprzedawca stanowczo odmówił wydania mi maści grzybobójczej takiej bez recepty, ponieważ w ulotce są przeciwwskazania dla ciężarnych.

Nulini, wyniki zbliżone do moich. ja twierdzę, że moje są ok, więc Twoje też :-):-)

reklama
Jeżyk, gratuluje synka:-)
Sprite, współczuje problemów z bakteriami...
Ja miałam planowaną cesarkę prawie 4 lata temu, te raz nie wyobrażam sobie innego porodu... Niby mój gin powiedział, że zrobimy planowaną po 39 tygodniu ale muszę go dopytać jak to dokładnie będzie. Czy przypadkiem nie muszę iść do ordynatoa po jakiś papierek... bo jak będzie trzeba to nie pójdę, facet jest bucem, tragicznym kolesiem i obiecałam sobie że nigdy już nie zapukam do jego drzwi. Więc poszukam wtedy innego szpitala, pewnie do Oławy pojade.

Susel w Olawie bez wskazan nie robią umowionych cc. Dopiero jak akcja porodowa sie zacznie lub jakies inne zagrozenie. Dwie kolezanki rodzily tam. Mozesz isc na spotkanie z ordynatorem na Brochow to sie dowiesz co i jak. Nie musisz przeciez tam rodzic. Wizyty sa niezobowiazujace. Wg mnie to kretyn ale doskonale wsio tlumaczy:)

Sprite wspolczuje problemow. Dobrze ze z szyjka wsio OK!

Jezyk gratki!

Nulini wg mnie wyniki dobre:)

Ostatnia edycja:
sprite, cieszę się, że się uspokoiłaś po wizycie :-D

Nie no, ja wiem, że te moje wyniki w normie, tylko zdziwiło mnie, że po dwóch godzinach tendencja wzrostowa, zamiast malejąca :eek:

reklama
Do góry