reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

jezyk, gratki!!! będzie drużyna piłkarska! już Wam kibicuję! :tak::tak::tak::tak:

McPearl, wow, ale fotki. ja takich nigdy nie widziałam. tzn. ani przy młodym, ani póki co teraz. gratki!

Laski, moja gin wczoraj miała odbierać telefon,a miała wyłączony. bardzo się na niej zawiodłam, bo akurat jestem w mega potrzebie :-:)-(. nie wiem, moze nie słusznie, ale odechciało mi się do niej chodzić. i tak myślę, że w poniedziałek chyba to będzie ostatnia wizyta :-:)-( (nie tylko za tę sytuację).
na 13.30 idę do innego gin. po recepty, bo wczoraj niestety doszły widoczne objawy tego grzyba i już nie mam ani siły ani sumienia czekać do poniedziałku. a w aptece nic mi sprzedać nie chcieli, więc tylko sobie jakiś żel nawilżający kupiłam, bo nawet wieczorem lactovagnalu włożyć nie umiałam taka suchość nastała i ból :-(

reklama
Bada- wpisuj, wpisuj:)

Doggi- tam na liście mamus styczniowych też mi dopisz.

Dziewczyny może nie uwierzycie, ale cieszę się, no że aż, no nie wiem jak to opisać :D

No i cieszę się, że nie poszlam na dodatkowe 3d, bo jakby Franek taki numery strzelał jak dziś to tylko kasę niepotrzebnie bym wydała, bo i tak wszystkie pomiary w 2d.

Sprite- rozumiem Twój żal, ale może nie mogła odebrać, może coś się stało? Probowalas dzisiaj?

Jezyk gratulacje wiercioszka :))) Franio wstydniś toć wiadomo od początku, nie lubi zdxradzać tajemnic - tajemniczy mężczyzna :))) Super, że zdrowiutki :**

Sprite zostało 10 tygodni, to już chyba nie ma się co bawić w zmiane ginów :/ zleci niewiadomo kiedy, a po recepty i na badanko le czem prędzej po co się masz męczyć z grzybulcem :S Trzymaj się kochana!

Agulqa Apteka nie może wystawiać sama recept, ale często farmaceuci mają zaprzyjaźnionych lekarzy i tak udaje się to rozwiązać. Jednak tzreba trafić na chętnego do współpracy,a to już nie jest takie łatwe.

reklama
Zelka nie wiem. Ja nie raz juz mialam taka sytuacje ze szlam do apteki i mowilam ze na gwalt potrzebuje i dalo rade. Raz jak bylam juz w ciazy i mi sie duphaston konczyl a nie mialam recepty to babka w aptece sama zaproponowala ze moga mi wypisac recepte jesli pilnie potrzebuje

Do góry