reklama
aob66
Moderatorka
gratuluje wizyt:-)
Jezyk gratuluje synka
McPearl super fotki tez mam takich duzo, pamiatka super:-)
&&& za wizyty;-)
Jezyk gratuluje synka
McPearl super fotki tez mam takich duzo, pamiatka super:-)
&&& za wizyty;-)
Jeżyk gratuluję Frania fajnie ze się w końcu ujawnił i jakim cudem on się jeszcze w poprzek mieści?
Sprite nie radzę zmieniać gina tak naprawdę będąc już przy mecie! Teraz z zaawansowaną ciąża jak pójdziesz do innego to nie dość ze nie zna twojego przypadku to jeszcze założę się ze bedxie miał cie gdzieś i do porodu nie będzie miał pojęcia kim ty jesteś bo będziesz nowa. Lepiej zostań przy tej co jesteś, z resztą nie skreślaj jej z góry, uważam że musiała mieć jakiś powód zw miała tel wyłączony.
Sprite nie radzę zmieniać gina tak naprawdę będąc już przy mecie! Teraz z zaawansowaną ciąża jak pójdziesz do innego to nie dość ze nie zna twojego przypadku to jeszcze założę się ze bedxie miał cie gdzieś i do porodu nie będzie miał pojęcia kim ty jesteś bo będziesz nowa. Lepiej zostań przy tej co jesteś, z resztą nie skreślaj jej z góry, uważam że musiała mieć jakiś powód zw miała tel wyłączony.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, a ja do końca wierzyłam w Córę Ładnie się obstawiasz facetami, gratulacje!!!
Odebrałam wyniki, wszystko w normie oprócz Neutrofile (o 1% za dużo) i pH moczu o 0,5 za wysokie).
Natomiast glukoza - hmmm...
Na czczo - 77
Po 1 godzinie - 111
Po 2 godzinach - 124
Odebrałam wyniki, wszystko w normie oprócz Neutrofile (o 1% za dużo) i pH moczu o 0,5 za wysokie).
Natomiast glukoza - hmmm...
Na czczo - 77
Po 1 godzinie - 111
Po 2 godzinach - 124
agulqa_b
Fanka BB :)
Elutka ja tez myslalam o zmianie gina. Ale pewnie zmienie dopiero po porodzie. No i pojde na nfz
reklama