reklama
LayDeek, a gdzie idziesz na prenatalne?
W Tychach do Sonomedico.
1i 2 miałam w Katowicach w Feminie. Ale skoro za trzecie i tak płace, to wolałam je zrobic na miejscu.
Emilchen, mi po raz pierwszy wyszła taka rozbieżność. Lekarka od razu zwróciła na ta uwagę. Sama stwierdziła, że woli dmuchać na zimne.
Szczerze to nie wiem. Ona nic nie powiedziała, ja nie dopytywalam. Byłam tak zszokowana, że naprawdę o nic nie zapytałam... Nie pokazała mi wtedy małej w ogóle na monitorze, o zdjęciach nie wspomnę.
Leż jak najwiecej na lewym boku. I pij soki owocowe. Najlepiej świeżo wyciśnięte. Ja tak robiłam i od razu widać było poprawę.
Leż jak najwiecej na lewym boku. I pij soki owocowe. Najlepiej świeżo wyciśnięte. Ja tak robiłam i od razu widać było poprawę.
bada m.
Fanka BB :)
LayDeek super ,że wszystko się unormowało,gratuluje
A u mnie 2 tygodnie temu u Gniewka właśnie brzuszek był największy,ale sama widziałam jak gin mierzył i w sumie trudno mu było złapać ten wymiar i kazał nic się nie martwić,bo jak powiedział lekko mu się kursor przesunie i inne wymiary,i od razu inna średnia waga wychodzi
A u mnie 2 tygodnie temu u Gniewka właśnie brzuszek był największy,ale sama widziałam jak gin mierzył i w sumie trudno mu było złapać ten wymiar i kazał nic się nie martwić,bo jak powiedział lekko mu się kursor przesunie i inne wymiary,i od razu inna średnia waga wychodzi
femme fatal
Mama Ninki :)
Laydeek dobrze ze wszystko ok! Następnym razem nie uciekaj przecież my tu jesteśmy od tego żeby wspierać ;-)
reklama