reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
LayDeek, a gdzie idziesz na prenatalne?

W Tychach do Sonomedico.
1i 2 miałam w Katowicach w Feminie. Ale skoro za trzecie i tak płace, to wolałam je zrobic na miejscu.

Emilchen, mi po raz pierwszy wyszła taka rozbieżność. Lekarka od razu zwróciła na ta uwagę. Sama stwierdziła, że woli dmuchać na zimne.

Szczerze to nie wiem. Ona nic nie powiedziała, ja nie dopytywalam. Byłam tak zszokowana, że naprawdę o nic nie zapytałam... Nie pokazała mi wtedy małej w ogóle na monitorze, o zdjęciach nie wspomnę.
Leż jak najwiecej na lewym boku. I pij soki owocowe. Najlepiej świeżo wyciśnięte. Ja tak robiłam i od razu widać było poprawę.

LayDeek super ,że wszystko się unormowało,gratuluje
A u mnie 2 tygodnie temu u Gniewka właśnie brzuszek był największy,ale sama widziałam jak gin mierzył i w sumie trudno mu było złapać ten wymiar i kazał nic się nie martwić,bo jak powiedział lekko mu się kursor przesunie i inne wymiary,i od razu inna średnia waga wychodzi :happy2:

O masakro, ile kasy!

Emilchen- nie panikuj na pewno u Ciebie jest ok, lekarka nic nie zaniedbuje i jakby coś się działo na pewno byś wiedziała.

Nie dajcie się zwariowac :)

reklama
jezyk, niestety. dla mnie to paranoja, że tyle te badania kosztują :-:)-( za drugie prenatalne płaciłam 280 zł i bez płyty, bo jakbym jeszcze CD chciała, to wyszłoby mnie 330 zł :baffled:.

Do góry