reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Ja mam jednak nadzieję że uda się w.grudniu.:-) ale wszystko się okaże :-) w rodzinie.prawie wszyscy.to.listopad.i.Grudzień

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Mama Blogera kurcze w grudniu to nie bardzo jest jak okna umyc ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Żelka gratuluję wizyty będzie laska ;) nie chłopak :)

agulqa_b no mój mąż twierdzi ze będzie chłopiec bo z dnia na dzień jestem jeszcze piękniejsza i bardziej sexy :) gUpek ;) ale moja koleżanka która wszystkim zawsze dobrze mówi jaka będzie płeć twierdzi ze będzie dziewczynka ;) okaże się za jakiś czas :)

Nulini ja też bo mimo że po z niej różnica się zaciera to na początku nawet pół roku w przedszkolu to niebo a ziemia między dzieciakami

gosiane, mój mąż też z grudnia i do 18-stki się wściekał, że cały rok na urodziny musi czekać :-D

Doggi, Tosia jest rocznikowo młodsza, bo poszła do przedszkola mając 2,5 roku, a dyrektorka od września chciała ją dać do grupy 4-5 latków, bo w ogóle nie odstaje od reszty w kwestii rozwoju :tak:

Ja jakoś w ogóle nie czuję płci... Sądząc po zachciankach to dziewczynka, ale "wyglądam" zupełnie inaczej, niż z Młodą - z Młodą cerę miałam jak marzenie, a teraz syf na syfie :baffled:

Ja zawsze narzekałam, bo urodziłam się w wakacyjnym miesiącu i nie mogłam świętować razem z klasą, jaki inni :laugh2: Moja starsza z grudnia i widzę, że do szkoły to ona gotowa nie jest. Niby do 1 klasy jeszcze rok... Społecznie ok, ale emocjonalnie... I ze skupieniem się dłuższym ciężko. Zobaczymy co ten rok przyniesie :-D

U mnie też syf na syfie :-D może jednak chłopak... :-D

Megami ka przy oli miałam syf na syfie i teraz to samo choć mąż twierdzi ze nie widzi bo ja piękna jestem (zdurnial na starość ;) )

Hahaha taki mąż to skarb :-D:-D No ja przy córkach miałam super cerę... Ale to i tak gdybanie

To ja z kolei z Jasiem mialam piekna cere a teraz wlasnie syfow mi sie narobilo jak nie wiem :/ Powiem wam ze moja mama ma nas 2 dziewczyny i ze mna w ciazy wygladala super, malo przytyla w drugiej ciazy za to przywalila 30 kg, spuchla i wygladala koszmarnie! A dwie baby sie urodzily, kazda ciaza inna :)

reklama
Żelka- super wiadomości :)

Ja bym chciała urodzić w styczniu, niech się dzidziol nie pcha na świat przed czasem, niech dojrzewa:-)

gosiane- ja też tak miałam, dwie ciąże i dwie różne i mam dwóch chłopców :)

Do góry