reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Hej;) Ja już dziś po wizycie. Wszystko w porządku. Na 99,9% dziewucha. Na USG wychodzi, że jest dość spora, chyba idzie w ślady brata. Po pomiarach i wadze termin wychodzi mi na 26 grudnia;) No i chyba będzie jednak cesarka, ze względu na wielkość dziecka.
Nadal nie mogę się zdecydować na szpital, ale rozmawiałam ze znajomą położną i troszeczkę mi rozjaśniła obraz.

A następną wizytę mam 20 listopada.

reklama
filipamama, no to gratki! a jaka wielkość u Ciebie jest kwalifikowana do CC?

Laski, nie było miło :-D tak się wymyłam, że ta pinda mała, biała (czyt. globulka) nie chciała się wśliznąć. przyklejała mi się i ani rusz dalej! i znowu musiałam się wkur.wić! Doggi, a podobno to Ty jesteś furiatka! :-p:-p chyba mogę z Tobą konkurować hahahah

Sprite, nie mam pojęcia. Mój lekarz mówił, że nie ryzykowałby porodu naturalnego, jakby mała była nawet troszeczkę większym dzieckiem. No, ale ja jestem dopiero 1,5 roku po pierwszej cesarce. Położna za to mówi, że według niej po tak krótkim czasie wcale nie powinnam brać naturalnego pod uwagę i tylko cesarka. I mi się wydaje, że właśnie tak się skończy.

Filipiamama a który szpital bierzesz pod uwagę, wiesz ja jestem 3 lata po cesarce i 3 lekarzy mi powiedziało, że nie ryzykowaliby porodu dołem, a moja Alutka wcale duża nie jest. No ale zobaczymy ajk to wyjdzie w rzecxzywistości. Ja zamierzam rodzić na Staszica ;-)

reklama
Żelka, ja teraz się zastanawiam nad Kraśnickimi, ale jestem na etapie przemyśleń. Filipa urodziłam na Lubartowskiej i niby wiem czego się tam spodziewać, ale chyba jakoś nie chcę tam wracać.

Do góry