reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Stokrotka super te Twoje laski :-)

Femme ja też nic nie biorę, bo wiecznie zapominam.
Wyniki ostatnio miałam dobre więc nawet mój gin powiedział, że nie muszę nic brać.
Zobaczymy jakie wyniki będę miała teraz to najwyżej znowu zacznę (o ile nie będę zapominać)

reklama
Dzieki dziewczyny :-)

Nulini my ostatnio spalismy z Ł na lozku szerokosci 80cm i to z moja poduszka. Tu sie szukamy :p

Emilchen wlasnie to jest to ze na necie czytalam ze juz ok 1kg, ale jak gin powiedzial to bylo takie wow :-D jaki ten bobas juz duzy :-D ostatnio mial 551g, a teraz juz kilogram :-)

Super fotki dziewczynek, stokrotka cidkawe czy po porodzie tak samo im dasz na imie czy iga zrobi sie martynka i odwrotnie ;-)

Femme ja lykam jak mi sie przypomni.
Mam keszcze jedno opakowanie ale nie chce otsierac. Wyniki wszystkie mam ok

Stokrotka- super dziewczynki.

Femme- ja biorę ten kwas dha czy jakoś tak, wiecie o co chodzi, no i teraz magnez, a tak to witamin też nie biorę.

reklama
Do góry