reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Goferek super wieści, gratuluję

Marcioszek super ze wszystko ok, niestety taki mamy etap ciąży ze wszystkie mamy zlecenie na cukier, ale to już koniec z przyjemnymi badaniami :p ja mam 3-4 kg tez około ale powinno być więcej wiec u ciebie tez wiec waga jest ok ;)

reklama
Melduje się po dzisiejszej wizycie..wyniki ogólnie w sensie morfologia, mocz, glukoza. Maluszek ma 814 gr;-)
Niestety szyjka się trochę skrocila przez co muszę sie oszczędzać i brać luteine, magnez i no-spe. Za 2tyg wizyta kontrolna...ech. za dużo dzwigam, chodzę itd...

Elutka no cóż ciężko się przestawić na pudla kanapowego ale jak mus yo mus ja niby mam sytuacje pod kontrolą i juz azctak nie muszę się oszczędzać ale i tak mam się bardzo oszczędzać i nie kombinować nic :/ te dzieciaki teraz tak rosną ze aż strach, zaraz przekroczą juz kilogram masakra jak to takie z pęcherzyka robi się żywa istota, szał :)

Elutka łącze się w bólu :D Ja też teraz piesek kanapowy. Leżę i pachnę. Bo u mnie z kolei szyjka długa ale miękka.
Na szczęście to mój pierwszy maluszek i mogę sobie pozwolić na to leżenie.

reklama
Marcioszek, Elutka gratulacje!
Ja też z tych oszczędzających się i to mocno, a przed ciążą byłam bardzo aktywna, dosłownie biegałam z jednej pracy do drugiej... Ale teraz cel wyższy :tak:

Do góry