reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
agulqa super, że mały zdrowy no i zazdroszczę potwierdzenia płci! My za 2 tygodnie mamy kolejną szansę się dowiedzieć :-p Mówiłam, że 8.09 będzie szczęśliwy :-D i super, że Robercik się uśmiechał, to takie słodkie! Taki obraz z usg zostaje w pamięci na długo, podobnie jak nasze sobie ziewało beztrosko i mlaskało buźką, jak o tym pomyślę, to gęba mi się śmieje :-)
o ja, to moje już też ma ok. 0,5 kg?? wow

Tasia trzymam kciuki!

Susel mi gim mowil ze 90% bobasow aktywnych jest wlasnie wieczorami bo w dzien jak chodzimy itp to je kolyszemy i spia sobie :-)

Tasia kciuki za Twoja wizyte!!!

Unita ojjj tak mezczyzna pelna para. Ł mowi ze podobny do niego :p

Emilchen usmiech boski :-) i w ogole moj Robert to przystojniaczek malutki ;-) jeszcze go nie ma ze mna a juz sie zakochalam w nim :-)

Jestem już po wizycie :-)

Wszystkie wyniki badania genetycznego są prawidłowe, bobas waży 431g. Niestety nie dostałam, żadnego zdjęcia. Ale pan Doktor był bardzo miły i bez zawahania powiedział, że to chłopak. Więc jednak będzie Kubuś. :-)

reklama
Do góry