reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Elutka cudne wiesci, gratki!

Ja po cc jak mlody bog procz wzdęc. Mialam wieczorem a rano pryslam pod prysznic i przy dziecku obrządzalam. Laska z pokoju obok nie mogla z lozka wstac i wyprostowac sie. Nie wiem od czego to zalezy. 4 dnia do domu i sprzatalam:)

Żelka ja po drugiej cesarce lepiej się czułam dopiero :tak: a pierwsze miałam znieczulenie zewnątrzoponowe,a drugie podpajencznówkowe,ale po tym drugim o wiele dłużej czucie mi nie wracało,za to szybciej mogłam wstać bo po 12 godznach,a po zewnątrzoponowym dopiero po 24

Ostatnia edycja:
Ja miałam znieczulenie w kręgosłup i tez był z tym problem, bo się okazało że ja mam ciasno kręgi i anestezjolog nie umiał trafić. Dopiero za 4 razem się udało, to była ostatnia szansa bo potem to zostawało tylko znieczulenie ogólne. Ale przez to jedna strona ciała dłużej była znieczulona i trochę dłużej musiałam leżeć (bo jak lekarz źle trafiał ze strzykawką to znieczulenie szło tylko na jedną stronę ciała).

Ja po cc w sumie czulam sie dobrze. Mialam o 10 a po jakis 8 h wstalam. Wyszlam do domu w 3 dobie. Mysle ze kazdy inaczej wszystko przechodzi no i zalezy czy sa jakieś komplikacje itd.

reklama
Do góry