reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
gratki udanej wizyty!:)

ja się zapomniałam zapytać o steryd w płynie na skórę. a tak mnie boli i się łuszczy w jednym miejscu na głowie, że nie wytrzymam. w ogóle to ginekolog ma wydać pozwolenie na stosowanie mojego leku w ciąży, czy dermatolog? :confused:

Po wizycie:) Mega zadowolenie. Widzialam bobasa na duzym ekranie przed sobą czarno-bialo i w kolorze. USG przez brzuch i dopochwowo. Synek na 100% - jajeczka i siusiak. Lozysko przodujace i bardzo nisko wiec jeszcze oszczedny tryb. Mam duze szanse ze sie podniesie bo juz nie zakrywa szyjki (ma na to 3 tygodnie). Szyjka dluga 4cm. Przez ulozenie lozyska moge jeszcze plamic i leki do konca 20tc. Poza tym zero nieprawidlowosci:)

A i wazy 172g, 14cm. Jutro zaczynam 18tc.

Ostatnia edycja:
kasiekz no to trzymamy kciuki, żeby się tam wszystko unormowało z łożyskiem, a tak to wielkie gratulacje synia!! i wogóle super że maluch zdrowy :)

Hej gdzie te dziewczyny Nasze są, same styczniowe chłopaki.

kasiek gratuluję synka i cieszę się, że wszystko idzie ku dobremu :-D mam nadzieję, że moje łożysko też zejdzie z szyjki do następnej wizyty!

reklama
Do góry