reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Ja raczej nie mam czasu myśleć o ciąży, jakoś te tygodnie szybko lecą..
Dobrze ze moja przychodnia ma kontrakt z Diagnostyka, rano badanie, a teraz sobie wyniki sprawdziłam w necie :D
Ogólnie ok

Emilchen! Pisałaś, że ft4 masz za niskie, można wiedzieć jakie? Moje tsh wzrosło przez 2 tyg, ft4 miałam raczej słabe... Olałam sobie i nie umawiałam wizyty u Endo, ale teraz to chyba pójdę...

reklama
To ja w tej ciąży mam na odwrót ,bardziej się stresuje,w poprzednich nie przypominam sobie,a u Was też jest tak,że macie małe dzieci i nie macie czasu na zbędne myślenie tak jak ja :-D

Bada byc moze... ja w pierwszej ciazy odrazu na l4 poszlam. Siedzialam czytalam i se wymyslalam. Pierwsza ciaza mimo pieknego bez problemowego przechodzenia byla dosc stresujaca. Teraz brak czasu. Apropo zmienisz mi daye z 08.07 na 09.07 bo mi lekarz odwolal wizyte i musialam do innego

Dziewczyny, geatuluje udanych wizyt!
Ominela mnie dyskusja karmieniowa .
Ja juz sie nie moge doczekac wtorku, mam ostatnio tyle stesow w pracy I tylko mam nadzieje, ze nie odbija sue to na maluszku I wszystko jest OK.

reklama
Do góry