reklama
Filipiamama
Fanka BB :)
Ja miałam teraz USG prenatalne, w tamtym tygodniu, a w przyszłym tygodniu w czwartek mam wizytę i nie wiem czy będzie chciał jeszcze podglądać. Mój lekarz w ogóle chyba uważa, że po co robić więcej niż to konieczne. Raz go tylko przekonałam, bo przed wyjazdem chciałam mieć pewność, że wszystko jest ok. Teraz też będziemy chcieli go przekonać, bo może by wypatrzył co tam między nóżkami się znajduje. Będzie już koniec 15 tygodnia więc chyba coś widać
Filipiamama ja miałam właśnie genetyczne 5 dni przed wizytą normalną dlatego pewnie nie robił. .no a kolejną jakoś tak ustawilam na koniec lipca. Nie wiem czy wy też tak macie, ale ja jakoś bardziej na luzie podchodzę do kolejnej ciąży...młody jest bardzo abdorbujacy i może też dlatego
Filipiamama
Ja już też wyluzowałam, ale na początku miałam stresa. To wszystko przez te plamienia i sceptyczne podejście lekarza. Miałam wrażenie, że on nie wierzy w tą ciążę, albo ja byłam przewrażliwiona. Ale faktycznie, gdyby nie brzuszek, to czasami zapominam, że jestem w ciąży, Filip jest zbyt absorbujący
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Kurcze, no to ja USG miałam 4 - jedno u tej baby, co więcej do niej nie poszłam, później drugie u drugiej ginki, no i trzecie i czwarte już u mojego gina. Teraz 17 lipca na bank będzie USG, bo to 12tc i zastanawiam się, czy w 13tc nie iść na USG prywatnie, bo ten mój gin to ma jakiś kijowy aparat
reklama
Żelka
Jezyk po Twoich przezyciach jasna sprawa ze trudno wyluzowac. Jak sobie pomysle o takich historiach trudnych, to wtedy tak zaczynam sie stresowac.
Usg poki co mialam jedno w 8/9 tc. Teraz w srode bedzie drugie - prenatalne. Ide do sped od usg, jak sie okaze spoko umowie sie z nim na za miesiac na podejrzenie siusiaka
Usg poki co mialam jedno w 8/9 tc. Teraz w srode bedzie drugie - prenatalne. Ide do sped od usg, jak sie okaze spoko umowie sie z nim na za miesiac na podejrzenie siusiaka