reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

ja miałam jeszcze hbs i odczyn coombsa i jeszcze toxo mimo że robiłam niedawno i było ok
czy ktoś wie ile może kosztować cały taki pakiet????

reklama
HIV to chyba nie obowiązkowe. Wiem, że można darmowo zrobić w sanepidzie.

Też jestem ciekawa ile może kosztować taki zestaw prywatnie. Cały czas się zastanawiam czy jechać na NFZ czy całość prywatnie. Znalazłam coś u siebie ale trochę mnie przerazili. Pakiecik badań i usg to ponad 3000zł i to w promocji :)))))

A żeby było śmiesznie, to ja nawet rodzinnego jeszcze w Bydgoszczy nie wybrałam. Cały czas jestem zapisana w poprzednim mieście. A to już prawie 2 lata.

Ostatnia edycja:
Pieknaszyszunia ależ piękne USG ehhh nie moge doczekać sie swojego.Extra:happy2:

Aia jestem z toba....:tak:

ewa81r super ze serduszko pieknie bije:tak:

lucere gratki:-)

Baska_28 swietne wiesci.....nie becz:-p:-ppiekna fota;-)

Ania_87 ja nie mam wogole bolu piersi a brzuch boli zasem boli mniej czasem mocniej...

ursa super;-)

Dziękuję bardzo za Wasze komentarze :* Odpoczęłam wczoraj troszkę u teściów, brzuch prawie wcale nie boli, a piersi znowu zaczęły :-) Wiem, wiem.. Panikara ze mnie wielka.. :zawstydzona/y: Oby tylko dzidzia tego po mnie nie odziedziczyła..

Co do badań. Do tej pory miałam robione tylko mocz, morfologię, grupę krwi i glukozę. W ogóle mój lekarz jest troszkę dziwny, bo rejestruje mnie co 2 tyg i robi po 2 badania podczas wizyty.. Wolałabym mieć wszystko zrobione za jednym razem, no ale cóż.. Muszę brać więcej wolnego w pracy.

no i ja teraz wam zdam relacje z mojej wizyty..
Wizyta byla w sobote...iii...jest ciaza pojedyncza....zarodek ma 5,5mm...wg usg byl to w sobote 6t3d..a wg @ 6t5d..wiec prawie to samo...widzialam is lyszlam jak pieknie biło serduszko,no uczucie nie do opisania:-D:-):-):-)....super...
dostalam witaminki i kupe badan na nastepna wizyte..a mam 31 maja...

Wizyta byla w sobote...iii...jest ciaza pojedyncza....zarodek ma 5,5mm...wg usg byl to w sobote 6t3d..a wg @ 6t5d..wiec prawie to samo...widzialam is lyszlam jak pieknie biło serduszko,no uczucie nie do opisania:-D:-):-):-)....super...

:-) super wiadomość z rana :-) i już serduszko no extra!!!!!:-)

a gdzie masz kochana suwacezk ?????

Rewelacyjna wiadomość! Superancko ze już słyszałaś najpiękniejszy dźwięk dla ucha matki

reklama
Koralikowa Extra!

Wszystkim gratuluje wizyt

ja jeszcze 15 dni w niewiedzy i watpliwosciach muszę żyć ;(

Do góry