reklama
HIV to chyba nie obowiązkowe. Wiem, że można darmowo zrobić w sanepidzie.
Też jestem ciekawa ile może kosztować taki zestaw prywatnie. Cały czas się zastanawiam czy jechać na NFZ czy całość prywatnie. Znalazłam coś u siebie ale trochę mnie przerazili. Pakiecik badań i usg to ponad 3000zł i to w promocji ))))
A żeby było śmiesznie, to ja nawet rodzinnego jeszcze w Bydgoszczy nie wybrałam. Cały czas jestem zapisana w poprzednim mieście. A to już prawie 2 lata.
Też jestem ciekawa ile może kosztować taki zestaw prywatnie. Cały czas się zastanawiam czy jechać na NFZ czy całość prywatnie. Znalazłam coś u siebie ale trochę mnie przerazili. Pakiecik badań i usg to ponad 3000zł i to w promocji ))))
A żeby było śmiesznie, to ja nawet rodzinnego jeszcze w Bydgoszczy nie wybrałam. Cały czas jestem zapisana w poprzednim mieście. A to już prawie 2 lata.
Ostatnia edycja:
Pieknaszyszunia ależ piękne USG ehhh nie moge doczekać sie swojego.Extra
Aia jestem z toba....
ewa81r super ze serduszko pieknie bije
lucere gratki:-)
Baska_28 swietne wiesci.....nie beczpiekna fota;-)
Ania_87 ja nie mam wogole bolu piersi a brzuch boli zasem boli mniej czasem mocniej...
ursa super;-)
Aia jestem z toba....
ewa81r super ze serduszko pieknie bije
lucere gratki:-)
Baska_28 swietne wiesci.....nie beczpiekna fota;-)
Ania_87 ja nie mam wogole bolu piersi a brzuch boli zasem boli mniej czasem mocniej...
ursa super;-)
Aniaa_87
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo za Wasze komentarze :* Odpoczęłam wczoraj troszkę u teściów, brzuch prawie wcale nie boli, a piersi znowu zaczęły :-) Wiem, wiem.. Panikara ze mnie wielka.. Oby tylko dzidzia tego po mnie nie odziedziczyła..
Co do badań. Do tej pory miałam robione tylko mocz, morfologię, grupę krwi i glukozę. W ogóle mój lekarz jest troszkę dziwny, bo rejestruje mnie co 2 tyg i robi po 2 badania podczas wizyty.. Wolałabym mieć wszystko zrobione za jednym razem, no ale cóż.. Muszę brać więcej wolnego w pracy.
Co do badań. Do tej pory miałam robione tylko mocz, morfologię, grupę krwi i glukozę. W ogóle mój lekarz jest troszkę dziwny, bo rejestruje mnie co 2 tyg i robi po 2 badania podczas wizyty.. Wolałabym mieć wszystko zrobione za jednym razem, no ale cóż.. Muszę brać więcej wolnego w pracy.
Koralikowa
no i ja teraz wam zdam relacje z mojej wizyty..
Wizyta byla w sobote...iii...jest ciaza pojedyncza....zarodek ma 5,5mm...wg usg byl to w sobote 6t3d..a wg @ 6t5d..wiec prawie to samo...widzialam is lyszlam jak pieknie biło serduszko,no uczucie nie do opisania:-):-):-)....super...
dostalam witaminki i kupe badan na nastepna wizyte..a mam 31 maja...
Wizyta byla w sobote...iii...jest ciaza pojedyncza....zarodek ma 5,5mm...wg usg byl to w sobote 6t3d..a wg @ 6t5d..wiec prawie to samo...widzialam is lyszlam jak pieknie biło serduszko,no uczucie nie do opisania:-):-):-)....super...
:-) super wiadomość z rana :-) i już serduszko no extra!!!!!:-)
a gdzie masz kochana suwacezk ?????
Smerfna85
Rewelacyjna wiadomość! Superancko ze już słyszałaś najpiękniejszy dźwięk dla ucha matki
Pieknaszyszunia
kupe badan na nastepna wizyte.
Gratulować, a co do badan to ja tez kupe.
Przed ciąża aktywnie oddawałam krew, jako honorowy dawca i wlasnie wpadłam na pomysł
czy cześć badan z krwi oni mi za free nie mogliby zrobić.
Napisałam wiec zobaczymy co odp.
Zawsze parę groszy bedzie do przodu przy prywatnym lekarzu.
reklama
Podziel się: