reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Baśka CUDO!!! :D
Aniaa ja mam bardzo zmiennie objawy w ciagu dnia. Rano w ogole nic mi nie jest, w pore obiadowa zaczyna mi byc niedobrze, wieczorem bola piersi i brzuch. Teraz jak wstalam jest poki co super wiec korzystam i mimo swieta ogarne mieszkanko zeby mezusiowi ulzyc bo biedny sam sprzata od miesiaca :p
Czekamy do wizyty 6 maja :)

reklama

to już normalnie mały człowieczek :-)

Dziewczyny, potrzebuję pilnie porady.. Byłam w pon na usg w związku z bólami podbrzusza, wszystko ok, ale te bóle dalej są.. Lekarz przepisał mi No-spę, wczoraj wzięłam 1 tabl. Ale jest jeszcze jedna sprawa.. Piersi bolą mnie dużo mniej 9tzn lekko bolą tylko przy dotykaniu po bokach) i są bardziej miękkie niż wcześniej :-( Czytałam, że piersi przestają boleć w 2 trymestrze, ale ja jestem dopiero w 8 tyg :-( Wizytę u swojego lekarza mam dopiero w pon, do tego czasu zwariuję ze strachu :-( Wiem, że każdy organizm jest inny, ale czy Wy dalej macie bóle piersi?

mnie raz bolą,raz nie bolą to samo z kuciem w podbrzuszu czy raczej po stronie jajników...

Aniaa ja to nie wiem jak powinno być, bo to w sumie moja pierwsza ciąza, ale piersi mnie bolą ciągle przy mocniejszym nacisku, i w roznych innych sytuacjach. A bóle w podbrzuszu mam co jakis czas, na chwile, a potem znikają. Choc w nocy to sie budze z silnym bolem. Ale po jakims czasie i ten przechodzi. Nie biore zadnych proszkow na to, wytrzymuje.
Trzymaj sie!

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi!! :* Kamień z serca mi spadł :) Może trochę panikuję.. Nawet lekarz stwierdził, że jestem za nerwowa i kazał brać nerwosol na uspokojenie :zawstydzona/y: Jednak to moja pierwsza ciąża, więc to chyba normalne, że martwię się o dzidzie :sorry2: Szczególnie, że w tym tyg powinnam mieć teoretycznie okres i może to przez to.. Życzę miłego popołudnia mamusie :-) Ja jadę do teściów ;-)

oj doskonale rozumiem Twój stres. Ja piję melisę ;)
huśtawki nastroju to u mnie też norma ostatnio, i czasem jest mega stres, a czasem zupełny spokój. Mowią że trzeba myślec pozytywnie!

Baśka_28 tak się cieszeJ Czyli mamy taki sam tydzień ciąży;)
Lucere gratuluje;)
Aniaa_87 to wszystko normalne, mnie teraz piersi aż tak nie bolą. Ból podbrzusza występuje ale nie zawsze. Wszystko będzie dobrzeJ

Kurcze tak się ciesze, że wszystko dobrze. Tak się wzruszam jeszcze te zdjęcia usg piekne. Cudeńko;) Od razu mina się cieszyJ

nonek może nasze maluszki przyjdą na świat w ten sam dzień.I tak się zastanawiam czy załapiemy się na grudzień czy listopad:sorry2:
Aniaa mnie też boli i wypisał mi Relanium bo ja po Nospie wymiotuję.

Baska superrr.......
Ania nie stresuj sie kochana.....
slyszalam ze po nospie branej w ciazy dzieci urodzone maja problemy z miesniammi...mam dwa przypadki udowodnione(znajome)....
ja nie biore nospy...

reklama
ja wg miesiaczki 24.11.13 ale dlugie cykle i wychodzi 2-4.12. Potwierdzimy w poniedzialek ktory termin :)
Koralikowa zdania sa rozne do nospy - czasem warto kosztem pozniejszej rehabilitacji jednak polknac i miec kogo rehabilitowac :/ chociaz ja sie nie znam. Biore jak naprawde musze a w sumie to duzo tego nie bylo na szczescie.

Do góry