reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
bobas urosl! MA 3,68 cm jest wielki :D :D strasznie fikal podczas USG, serduszko pieknie pykalo i okazuje sie ze jestesmy starsi o 4 dni niz suwaczek wg USG, a z OM weszlismy w 12 tydzien.
W przyszlym tygodniu idziemy na przeziernosc i test Pappa. Do czasu tych badan nie mamy zadnych dodatkowych. Interniste odwiedzic tylko bo leukocytow za duzo jest.
JAka ulga powiem wam... cudnie tak zobaczyc dzieciaczka przypominajacego juz dzieciaczka z serdusiem :) dzisiaj jestem szczesliwa :)
jak mi sie uda to wkleje pozniej wam zdjecie mojego cudenka :tak:
Koralikowa pieknie :) gratulacje i oby tak dalek!
ja nie slyszalam serduszka tylko widzialam ale i tak cud miod malina :)

Laperedhil ale fajnie :) juz sie nie moge doczekać aż zobacze swoje takie przypominajace małego człowieczka :) poki co ma 1 cm. Upajaj sie swoim szczesciem, a co!

reklama
Do góry