reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Tak Cosiek ... U nas pierwsze usg w okolicach 12 tyg dopiero no chyba ze coś sie dzieje , krwawienia czy coś , ale póki co u mnie książkowo , mdłości / wymioty świadczą o tym ze ciaza sie rozwija prawidłowo ;)

Laper ( jaki ty kobieto masz trudny nick :p) super a swoją droga kawał dziesiątka chciałoby sie powiedzieć kawał chłopa ! Ale ja tu nic nie przepiwiadam ;) hihi super dobre wieści i oby tak dalej

reklama
dzieki :) dzis po pracy wkleje wam moje wielkie bobo :D
ja tez przepowiadam chlopca ;))
jako ze wg OM to niby 12 tydzien to juz moje objawy beda ustepowaly i mam sie niczym nie denerwowac juz :D tak mi powiedziala dr :) termin mam taki listopadowo - grudniowy ale dr tez twierdzi ze to bedzie poczatek grudnia ;)

Laperedhil super. Ja sama jestem ciekawa jak będzie u mnie. Jutro wchodzę w 11 tydzień. Wizyta w piatek. Jak byłam osttanio dodawał mi 2 dni:) więc zobaczymy:)

reklama
Taraaaa!!
Wszystkim życzę tak pięknego widoku! :-D

bobo.jpg

Załączniki

• bobo.jpg
    bobo.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 82
Do góry