reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Tak Cosiek ... U nas pierwsze usg w okolicach 12 tyg dopiero no chyba ze coś sie dzieje , krwawienia czy coś , ale póki co u mnie książkowo , mdłości / wymioty świadczą o tym ze ciaza sie rozwija prawidłowo ;)

Laper ( jaki ty kobieto masz trudny nick :p) super a swoją droga kawał dziesiątka chciałoby sie powiedzieć kawał chłopa ! Ale ja tu nic nie przepiwiadam ;) hihi super dobre wieści i oby tak dalej

reklama
dzieki :) dzis po pracy wkleje wam moje wielkie bobo :D
ja tez przepowiadam chlopca ;))
jako ze wg OM to niby 12 tydzien to juz moje objawy beda ustepowaly i mam sie niczym nie denerwowac juz :D tak mi powiedziala dr :) termin mam taki listopadowo - grudniowy ale dr tez twierdzi ze to bedzie poczatek grudnia ;)

Laperedhil super. Ja sama jestem ciekawa jak będzie u mnie. Jutro wchodzę w 11 tydzień. Wizyta w piatek. Jak byłam osttanio dodawał mi 2 dni:) więc zobaczymy:)

reklama
Taraaaa!!
Wszystkim życzę tak pięknego widoku! :-D

bobo.jpg

Załączniki

• bobo.jpg
    bobo.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 85
Do góry