reklama
Ag - KrK 89
Fanka BB :)
Mamuśka88 niby nie znam dnia ani godziny, ale biorąc pod uwagę, że szyjka mi się wydłużyła to chyba dobrze mu u mamusi i może będę mieć fajny prezent na mikołaja
mamaktosia
Asia - a dlaczego ci kazał ograniczyć owoce i jogurty ? Przecież dobrze dziecko ważyło ? wcale nie za dużo ? 2 kg w 32 tc to norma 50 centyl ...
Ag - krk - szyjki lubią wariować , moja też była kródka i rozwarta i podzieliła los twojej
Co do badań typu wasserman itd to miałam ostatnio robione i gbs oczywiście , ale wszystkie ujemne były i z racji 36 tc i wizyty za 2 tyg tj 21.11 to chyba były ostatnie moje badania ...
Ag - krk - szyjki lubią wariować , moja też była kródka i rozwarta i podzieliła los twojej
Co do badań typu wasserman itd to miałam ostatnio robione i gbs oczywiście , ale wszystkie ujemne były i z racji 36 tc i wizyty za 2 tyg tj 21.11 to chyba były ostatnie moje badania ...
ja w pierwszej ciazy jak lezalam to trafilam do szpitala gdzies w 36-37 tygodniu...i wtedy moja cora nie wazyla 2kilo. codziennie dostawalam zastrzyki zeby szybciej na wadze przybierala..i urodzila sie w 40tygodniu z waga 3300
mb89
Dziewczyny nie żartujcie nawet że te nasze dzieciaczki jeszcze tak wystrzela którędy one wyjdą???
reklama
michalina_ch
Łojezu, Anneczka, jaka mała ta Twoja dzidzia...
Jejku, moja to wielka baba bedzie.... aaaaaaa
Jeszcze 2 tyg i powoli dziewczyny zacznie wystrzeliwywać Maluchami... a ja jeszcze cały grudzień muszę czekac.....
Jejku, moja to wielka baba bedzie.... aaaaaaa
Jeszcze 2 tyg i powoli dziewczyny zacznie wystrzeliwywać Maluchami... a ja jeszcze cały grudzień muszę czekac.....
Podziel się: