reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Koltunek no to upojnej nocy! Trzeba skorzystać bo potem znowu posucha. A jaki duży dzidzius- moja nie wiele młodsza a kg mniejsza.

reklama
Kołtunek, to faktycznie cudowne wieści:-) No i gorrrącego wieczoru (i nie mam na myśli temperatury powietrza;-)).

Koltunek rewelacja :-D upojenia nocy :-D ja i mój M nie praktykujemy w zaawansowanym stanie, ja nie mam komfortu, on się boi i też czuje dyskomfort bo to taki sex bez erotyki dla nas, nas bardziej kręcą zaawansowane rzeczy :-D

My dość długo kochaliśmy się regularnie, ale teraz jest coraz gorzej:-( Brzuszek strasznie przeszkadza i to prawda, nie ma już w tym seksie tego podniecenia i erotyki. Bardzo tęsknimy za seksem z przed ciązy i nie możemy się juz doczekać przytulanek bez brzuszka:tak:

Cześć, ja dziś na wizycie u innego lekarza. Szybkie usg... Maleństwo główka w dół. Wazy ok 3000kg. Jutro mam iść do szpitala zrobić sobie ktg. Mam mało wód to lekarz zaleca dużo wody pić. Poza tym wszystko dobrze.

Co do sexu to u nas nic się nie dzieje. Mąż ma uprzedzenia jakieś, ja też sobie sobie nie wyobrażam z takim brzuchem.
Koltunek Tobie życzę upojnej nocy....

reklama
Do góry