reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Kaha może i latwiej urodzić. Po T. dzieci pewnie byłyby większe bo kojarzy mi się ze koło 4, 200 ważył no to sobie nie wyobrazam urodzić sn i podziwiam te dziewczyny bo mi przy małym dziecku bolało jak cholera.

reklama
Dzejka gratuluje skończonego 36 tc!!! super!
Wiola gratuluje wizyty! Duża dzidzia będzie :) u mnie w szpitali planowane CC robią w 39 tc, Nie czekają na akcje.

Anula przyjmij ode mnie również serdeczne gratulacje:-) Niech malutka zdrowo rośnie:-)

Wczoraj jak rano wyszłam z domu, to wróciłam ok. 23.00 a tu taka nowina na BB. Ale nie miałam już siły pisać. Upały dalej dają w kość, ale pocieszam się, bo od 18.08 w prognozach ochłodzenie i mam nadzieję, że tak właśnie będzie. Zazdroszczę tym, co dzis miały burzę, u mnie nie ma czym oddychać.

Wiola no szanse na odwrócenie małego jeszcze masz, chociaż mój już od dłuższego czasu położenie główkowe i jak byłam u gina w 35 tyg, to mówił juz marne szanse, żeby się przekręcił.

Kaha Ty masz termin z om na 24 września? Nie chcę Cię dołować, bo to u każdej inaczej, ale siostra miała termin na 23 września a siostrzeniec urodził się 7 października, także ja nastawiam się, że nawet mogę się kulać do 18 września. Sama myśl mnie przeraża...:szok:

Ja z pierworodnym miałam usg w 38+5 i było 3850g, a Franek urodził się 39+0 z wagą 3430g. Także rzadko kiedy usg mówi prawdę.

tulka mam nadzieję że mnie to nie spotka na prawdę...kupiłam wiesiołka.. mam 4 okna w domu..
tak bym chciała mieć tego malucha przy sobie :D

Ewka84 szansa jescze jest, zobaczymy jak to będzie :) chociaż jak maly ma mieć ponad 4kg to może lepiej niech CC mi zrobia.. Eh :)

reklama
Dżejka gratuluję wizytki co do wagi usg często myli

Wiola84 zobaczysz czy mały sie obróci ale może się jeszce zdarzyć ale szanse coraz mniejsze ...

Kołtunek super jak dotrwałaś warto było tyle czekać

Do góry