reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Bea, Kaha gratuluję udanych wizyt. Ładnie dzieciaczki już ważą. Tak jak piszecie, z każdym dniem dzieciaczki są coraz bezpieczniejsze.

reklama
Ja również gratuluję wizyt :)
Bea81 moja szyjka tez się skrocila według badania z 34 na 29 mm twój post ze to normalne mnie uspokoił bo wizytę mam dopiero w czwartek 30 lipca :)

Lady Agnes- tak mi powiedziała moja gin ale tez mówiła zeby sie oszczędzac!Ja sie też denerwuje bo moja pierwsza ciąża skończyła sie w 36 tyg i moge miec tendencje ze teraz tez bedzie szybciej:(

Bea ja się oszczędzam ile mogę :) niestety mi brzuch się stawia bardzo. Podejrzewam że od tego może się skracac się szyjka. Musimy być dobrej myśli ze dotrwamy do końca!

Jestesmy po wizycie ;) Alicja super rośnie ma 1870g cały czas zgodnie z terminem. Ułożona juz główkowo, niziutko. Dalej mam luteine i nospe i oszczędny tryb życia. Kolejna wizyta dopiero 3.09 - chyba ze cos bedzie niepokojącego to tel. Na kolejnej ostatniej wizycie umawiamy sie na ściąganie pessara i poród naturalny na dyżurze mojego dr ;) oczywiście byłoby idealnie jakby tak wyszło ;)

a to moja wstydnisia ImageUploadedByForum BabyBoom1437754003.963745.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437754003.963745.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437754003.963745.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry