reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Dzięki dziewczyny, masz rację Ewka moja dr uważa, że poród po 30 tc to nie tragedia i mam się nie martwić. Leże sobie i nie jest źle, skurcze łapią ale są dziś dużo krótsze niż wczoraj. Zajadam morele właśnie ale dobre :-):-):-):-):-)

Natalia - gratuluje wizyty, super, że wszystko ok

No kochana i tego się trzymamy, pozytywne myślenie ściąga pozytywne rzeczy......Troszkę uśmiechu, rozmowy z brzuszkiem i oby do przodu:)

20150630_132813.jpg

Moja córeczka już waży ponad 1,5 kg

Załączniki

• 20150630_132813.jpg
    20150630_132813.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 192
Moje Kochane Dziewczyny :)
Byliśmy dziś na wizycie u tej dr z Warszawy, aby ostatecznie potwierdzić, że Zosia jest zdrowa i tak też jest :) wreszcie mamy spokój i możemy teraz czekać na wrzesień z radością :)
Wszystko jest ok, szyjka długa (5cm!!!), zamknięta, Zosia waży już ponad 1,2kg, także też mamy już ten kilogram pierwszy za sobą :)
A to aktualne zdjęcie mojej pięknej córki <3

ImageUploadedByForum BabyBoom1435688861.863759.jpg

Edit: Koltunek - pytałam się dr jak moja blizna, wiec w najcieńszym punkcie ma 2mm, wiec ona mówi, ze jest bardzo ok, poza tym jest przykryta pęcherzem, wiec jest bezpieczna. Co do porodu, to zaleca CC, bo ja mam problem z szyjka - nie chce się skracać i rozwierać i prawdopodobnie będzie tak jak podczas pierwszego porodu, że trzeba będzie zakończyć CC, a teraz jest ryzyko, że szyjka nie ruszy, a blizna pęknie :( Co tylko zaleca, to aby poród zaczął się sam i wtedy mam pojechać do szpitala na CC. Potrzebuje tylko odpowiednie zaświadczenie od lekarza prowadzącego. Mam nadzieje, ze to nie bedzie problem...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435688861.863759.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435688861.863759.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 194
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry