reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Dzięki dziewczyny, masz rację Ewka moja dr uważa, że poród po 30 tc to nie tragedia i mam się nie martwić. Leże sobie i nie jest źle, skurcze łapią ale są dziś dużo krótsze niż wczoraj. Zajadam morele właśnie ale dobre :-):-):-):-):-)

Natalia - gratuluje wizyty, super, że wszystko ok

No kochana i tego się trzymamy, pozytywne myślenie ściąga pozytywne rzeczy......Troszkę uśmiechu, rozmowy z brzuszkiem i oby do przodu:)

20150630_132813.jpg

Moja córeczka już waży ponad 1,5 kg

Załączniki

• 20150630_132813.jpg
    20150630_132813.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 67
Moje Kochane Dziewczyny :)
Byliśmy dziś na wizycie u tej dr z Warszawy, aby ostatecznie potwierdzić, że Zosia jest zdrowa i tak też jest :) wreszcie mamy spokój i możemy teraz czekać na wrzesień z radością :)
Wszystko jest ok, szyjka długa (5cm!!!), zamknięta, Zosia waży już ponad 1,2kg, także też mamy już ten kilogram pierwszy za sobą :)
A to aktualne zdjęcie mojej pięknej córki <3

ImageUploadedByForum BabyBoom1435688861.863759.jpg

Edit: Koltunek - pytałam się dr jak moja blizna, wiec w najcieńszym punkcie ma 2mm, wiec ona mówi, ze jest bardzo ok, poza tym jest przykryta pęcherzem, wiec jest bezpieczna. Co do porodu, to zaleca CC, bo ja mam problem z szyjka - nie chce się skracać i rozwierać i prawdopodobnie będzie tak jak podczas pierwszego porodu, że trzeba będzie zakończyć CC, a teraz jest ryzyko, że szyjka nie ruszy, a blizna pęknie :( Co tylko zaleca, to aby poród zaczął się sam i wtedy mam pojechać do szpitala na CC. Potrzebuje tylko odpowiednie zaświadczenie od lekarza prowadzącego. Mam nadzieje, ze to nie bedzie problem...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435688861.863759.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435688861.863759.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry