reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Gosinia - najważniejsze, że z dzieckiem wszystko dobrze, gratuluje
Anula ciesze się, że wszystko dobrze! oby to terminu :)

Ja też po wizycie i mam za dużo skurczy i dr się martwi, że macica nie wytrzyma bo jestem po CC.... mam bardzo uważać i z każdym bólem brzucha mocnym jechać od razu na IP

reklama
Anula Twoja córa widzę ze malutka jak mój Fifi :) slodziutką ma buźke :) dobrze ze u was wszystko ok!

Koltunek uważaj na siebie! Te skurcze co 20 minut faktycznie mogą być niepokojące... trzymaj się dzielnie, wytrzymaj jeszcze trochę!

Kołtunek i jak Twoj brzusio? Mi na te skurcze po kilku dniach jednak pomogły czopki scopolan - biore je obok Nospy Max 3x dziennie i magnezu i luteiny. Brzuchol czasem jeszcze twardnieje ale gin stwierdził ze jest różnica w napięciu macicy.

Anula Alusia jest słodziutka! cieszę sie bardzo, ze wszystko sie dobrze trzyma i mniej sie napina!

Kołtunek trzymaj się! jeszcze te 6- 7 tygodni!

anula09 cieszę się że u Ciebie wszystko jest ok! to najważniejsze :) śliczna mała :)) i kg już waży kawał kobietki!:)

kołtunek trzymam za ciebie kciuki!! odpoczywaj ile tylko możesz :* bądź dobrej myśli

reklama
Dziękuje dziewczyny... po CC jestem 6 lat. Konsultowałam się jeszcze z 2 dr i mam zdanie 3 dr. 2 uważa, że nie jest za dobrze ale jest szansa, że macica wytrzyma a jeden dr nie widzi szans na donoszenie ciąży.. blizna jest bardzo brzydka tak powiedział dr..

Do góry