reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Gosinia - najważniejsze, że z dzieckiem wszystko dobrze, gratuluje
Anula ciesze się, że wszystko dobrze! oby to terminu :)

Ja też po wizycie i mam za dużo skurczy i dr się martwi, że macica nie wytrzyma bo jestem po CC.... mam bardzo uważać i z każdym bólem brzucha mocnym jechać od razu na IP

reklama
Anula Twoja córa widzę ze malutka jak mój Fifi :) slodziutką ma buźke :) dobrze ze u was wszystko ok!

Koltunek uważaj na siebie! Te skurcze co 20 minut faktycznie mogą być niepokojące... trzymaj się dzielnie, wytrzymaj jeszcze trochę!

Kołtunek i jak Twoj brzusio? Mi na te skurcze po kilku dniach jednak pomogły czopki scopolan - biore je obok Nospy Max 3x dziennie i magnezu i luteiny. Brzuchol czasem jeszcze twardnieje ale gin stwierdził ze jest różnica w napięciu macicy.

Anula Alusia jest słodziutka! cieszę sie bardzo, ze wszystko sie dobrze trzyma i mniej sie napina!

Kołtunek trzymaj się! jeszcze te 6- 7 tygodni!

anula09 cieszę się że u Ciebie wszystko jest ok! to najważniejsze :) śliczna mała :)) i kg już waży kawał kobietki!:)

kołtunek trzymam za ciebie kciuki!! odpoczywaj ile tylko możesz :* bądź dobrej myśli

reklama
Dziękuje dziewczyny... po CC jestem 6 lat. Konsultowałam się jeszcze z 2 dr i mam zdanie 3 dr. 2 uważa, że nie jest za dobrze ale jest szansa, że macica wytrzyma a jeden dr nie widzi szans na donoszenie ciąży.. blizna jest bardzo brzydka tak powiedział dr..

Do góry