reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Bea i Ewka może wizyty krótki, ale ważne że wszystko ok. mój gin też mówi, że bardziej szczegółowe informacje to po 30 tygodniu będzie udzielał. Ja mam wizytę 06.07 i już nie mogę się doczekać. Wczoraj byłam na pobraniu krwi- pielęgniarka w dwie ręce musiała się wkłuwać. I teraz mam same siniaki. Trochę się boję, że znowu będę miała anemię. No cóż zobaczymy.

reklama
Dziecko ma do 37 czas, jeżeli do tego czasu się nie obraca, wyznacza się termin CC, ale mimo wszystko dzień przed planowanym CC sprawdza się kontrolnie czy dzieciaczek się obrócił:)Z tego, co wiem są ćwiczenia na obrócenie się dziecka:)

Ivon ja też mam takie żyłki, że szkoda gadać....

No i wiedzialam ze tak bedzie... Bylam wczoraj na tym usg no i mały jest tak ułożony że nie ma jak zobaczyć buźki, chce nam zrobić niespodzianke ;)a my nie bedziemy mieli pamiątki. oczywiście jajka pokazał hehehe :D wszystkie pomiary są ok wyglada na zdrowego maluszka :) leży główkowo i raczej już się nie przekreci, szyjka 3,5cm zamknięta wiec u mnie i u Igorka wszystko ok :)

gosiunia super że jest wszystko dobrze u Ciebie i malucha :) uparte chłopy bo mój też buzi nie chce pokazać :D zawsze się zasłoni :D

Gosiunia ja wiem co czujesz bo ja jednak na tę fotkę buźki czekam za każdym razem, ale pamiętaj, że Igorek jak się urodzi i tak będzie 1000razy przystojniejszy niż jakieś tam ujęcie:) najważniejsze, że z Wami wszystko ok.....

reklama
Po wizycie. Alicja wazy 1038 wszystko super, pessar trzyma. Kolejne spotkanie 24.07

A to moja malutka
ImageUploadedByForum BabyBoom1435170038.806779.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435170038.806779.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435170038.806779.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 57
Do góry