Bea i Ewka może wizyty krótki, ale ważne że wszystko ok. mój gin też mówi, że bardziej szczegółowe informacje to po 30 tygodniu będzie udzielał. Ja mam wizytę 06.07 i już nie mogę się doczekać. Wczoraj byłam na pobraniu krwi- pielęgniarka w dwie ręce musiała się wkłuwać. I teraz mam same siniaki. Trochę się boję, że znowu będę miała anemię. No cóż zobaczymy.
reklama
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Dziecko ma do 37 czas, jeżeli do tego czasu się nie obraca, wyznacza się termin CC, ale mimo wszystko dzień przed planowanym CC sprawdza się kontrolnie czy dzieciaczek się obróciłZ tego, co wiem są ćwiczenia na obrócenie się dziecka
Ivon ja też mam takie żyłki, że szkoda gadać....
Ivon ja też mam takie żyłki, że szkoda gadać....
gosiunia1993
Zaangażowana w BB
No i wiedzialam ze tak bedzie... Bylam wczoraj na tym usg no i mały jest tak ułożony że nie ma jak zobaczyć buźki, chce nam zrobić niespodzianke a my nie bedziemy mieli pamiątki. oczywiście jajka pokazał hehehe wszystkie pomiary są ok wyglada na zdrowego maluszka leży główkowo i raczej już się nie przekreci, szyjka 3,5cm zamknięta wiec u mnie i u Igorka wszystko ok
M
Mka10
Gość
Gosiunia gratuluję udanej wizytki, zdjecie to tylko dodatek, najważniejsze, ze wszystko dobrze!
Lady Agnes
Fanka BB :)
Gosiunia gratuluję wizytki! Super ze u was wszystko ok :-)
Jolka6621
Fanka BB :)
Gosiunia- najważniejsze, że mały zdrowiutki! gartuluję
maggie2205
Fan(ka)
Gosiunia dokładnie najważniejsze że wszystko ok :-)
reklama