reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

bea gratuluj uanej wizyty, w sumie to szyjka najważniejsza, a niedługo i tak czeka nas więksiejsze usg:-)

ja też dziś zaliczyłam wizytkę i moja dr też jakaś taka wyjątkowo małomówna była, ogólnie wszystko oki, a maluch póki co pupciowo ułożony, ale oczywiście na tym etapie to jeszcze się nie ma czym przejmować

reklama
Czasu jeszcze na obrócenie sporo ;-) mój mały od kilku dni robi takie fikołki, że codziennie z innej strony mnie kopie. W sierpniu będziemy się martwić, jak będą dupciami w dół ;-)

no ja wiem, ze to jeszcze zupełnie nie czas, zeby się tym martwić, tez kopie mnie w różnych miejscach, bo sie ciagle wierci i kręci...

reklama
Do góry