reklama
edda89
Fanka BB :)
ajentka gratuluje !! Witam w gronie ciężarnych z córeczką w środku 

Ajentka gratulacje :-) Najważniejsze, że mała zdrowa. Rozbawiłaś mnie przebiegiem tej rozmowy z gin
Grzybica to straszne cholerstwo bo od byle czego się przypałętuje :/ ale zaraz o niej zapomnisz i będziesz już tylko myśleć jak długie są te nogi Twojej małej
a no i rzeczywiście poważnie z nią porozmawiaj, później kupisz jej jakiś balonik do zabawy, a nie teraz sobie znalazła jak tak ciasno jest 

ajentka gtartuluje corki
ja dwa razy co do plci sie nie mylilam takie przeczucie mialam a teraz czuje ze syn i pewnie tez sie nie pomyle
co do opieki tu a w pl to powiem wam ja mieszkalam w malej miejscowosci wszedzie chodzilam prywatniebo na kase chorych kolejka rok rozumiecie to rok ? mje dziecko mialo refluk obustronny i musialam chodzic prywatnie bo na kase szkoda gadac;/ tu dzwonie i od razu przyjmuja i badania usg wszystko a w pl na oko szczelali co jest;/ a o szpitalu co rodzilam mozna obejzec tutaj :: Gazeta Ostrowska ::
Dnia 03 września (tj. wtorek), o godzinie 21.45 na antenie TVP2 w programie Magazyn Ekspresu Reporterów wyemitowany zostanie materiał dotyczący śmierci pacjentki po porodzie w szpitalu w Ostrowie Wielkopolskim. Reportaż ma ukazać jak traktowana była Agata oraz jak zaniedbania i rutyna lekarzy doprowadziły do jej śmierci.
Prosimy o udostępnianie tej informacji znajomym, im więcej osób obejrzy ten materiał tym większa szansa że uda się coś zmienić, tak aby już nigdy więcej nikomu nie stała się krzywda w Ostrowskim szpitalu.
powiem tak ci co placili mieli super ja bylam troszke gorzej traktowana ze plakalam i wypisalam sie na wlasne rzadanie .
a tutaj kobieta w ciazy to dla nich bogini skakaja kolo nich jak nie wiem az milo nie to samo bynajmiej w moim wypadku ale wiadomo , a dodam jeszcze ze rodzilam wtedy w tym szpitalu bo w moim tez byl przypadek ze zabili kobiete z dzieckiem i lekarze do teraz pracuja ;/ a jak idziesz tam rodzic t czekaja na kase to cos tu w pl jest nie tak ze oni za wszystko chca kase a tutaj polozna nawet nie chce czekoladek przyjac bo to jej zadanie zeby wszystko bylo ok ;/
co do opieki tu a w pl to powiem wam ja mieszkalam w malej miejscowosci wszedzie chodzilam prywatniebo na kase chorych kolejka rok rozumiecie to rok ? mje dziecko mialo refluk obustronny i musialam chodzic prywatnie bo na kase szkoda gadac;/ tu dzwonie i od razu przyjmuja i badania usg wszystko a w pl na oko szczelali co jest;/ a o szpitalu co rodzilam mozna obejzec tutaj :: Gazeta Ostrowska ::
Dnia 03 września (tj. wtorek), o godzinie 21.45 na antenie TVP2 w programie Magazyn Ekspresu Reporterów wyemitowany zostanie materiał dotyczący śmierci pacjentki po porodzie w szpitalu w Ostrowie Wielkopolskim. Reportaż ma ukazać jak traktowana była Agata oraz jak zaniedbania i rutyna lekarzy doprowadziły do jej śmierci.
Prosimy o udostępnianie tej informacji znajomym, im więcej osób obejrzy ten materiał tym większa szansa że uda się coś zmienić, tak aby już nigdy więcej nikomu nie stała się krzywda w Ostrowskim szpitalu.
powiem tak ci co placili mieli super ja bylam troszke gorzej traktowana ze plakalam i wypisalam sie na wlasne rzadanie .
a tutaj kobieta w ciazy to dla nich bogini skakaja kolo nich jak nie wiem az milo nie to samo bynajmiej w moim wypadku ale wiadomo , a dodam jeszcze ze rodzilam wtedy w tym szpitalu bo w moim tez byl przypadek ze zabili kobiete z dzieckiem i lekarze do teraz pracuja ;/ a jak idziesz tam rodzic t czekaja na kase to cos tu w pl jest nie tak ze oni za wszystko chca kase a tutaj polozna nawet nie chce czekoladek przyjac bo to jej zadanie zeby wszystko bylo ok ;/
sylwia781122
Fanka BB :)
Ajentka gratulacje ,fajnie ze będzie parka
Eve i Kassia dbajcie o siebie,lezcie i myślcie tylko o pozytywnych rzeczach
Eve i Kassia dbajcie o siebie,lezcie i myślcie tylko o pozytywnych rzeczach
P
Patusia188
Gość
Hej! wreszcie już na stałe do was zawitam
nadrabiam powolutku wszystko co się działo u was.
U mnie wiele... w 12 tygodniu byłam u gina okazało sie po badaniu ze to 7 tc
mówie że to nie możliwe bo byłam miesiąc wcześniej na usg i to był 7 tc;/ ale zresztą nie ważne.Zmieniłam lekarza miałam usg genetyczne i dzidziuś jest dokładnie taki jak z OM
czyli że wszystko okej. Widziałam że juz niektóre z was znają płeć ja jeszcze nie
ale Gratuluje tym co już wiedzą ;*
Mój K.wraca z delegacji w sobote z mała się doczekac nie możemy
nadrabiam powolutku wszystko co się działo u was.
U mnie wiele... w 12 tygodniu byłam u gina okazało sie po badaniu ze to 7 tc

Mój K.wraca z delegacji w sobote z mała się doczekac nie możemy
Załączniki
reklama