reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Ajentka gratulacje :-) Najważniejsze, że mała zdrowa. Rozbawiłaś mnie przebiegiem tej rozmowy z gin :-D Grzybica to straszne cholerstwo bo od byle czego się przypałętuje :/ ale zaraz o niej zapomnisz i będziesz już tylko myśleć jak długie są te nogi Twojej małej ;) a no i rzeczywiście poważnie z nią porozmawiaj, później kupisz jej jakiś balonik do zabawy, a nie teraz sobie znalazła jak tak ciasno jest ;)

Kerna z tym lodowcem to mnie rozsmieszylas:) U nas jest 21stopni teraz, a zima, nawet jak temperatura nizsza, to odczuwa sie zimno mniej niz w PL przez niska wilgotnosc powietrza:)

ajentka gtartuluje corki :) ja dwa razy co do plci sie nie mylilam takie przeczucie mialam a teraz czuje ze syn i pewnie tez sie nie pomyle :)

co do opieki tu a w pl to powiem wam ja mieszkalam w malej miejscowosci wszedzie chodzilam prywatniebo na kase chorych kolejka rok rozumiecie to rok ? mje dziecko mialo refluk obustronny i musialam chodzic prywatnie bo na kase szkoda gadac;/ tu dzwonie i od razu przyjmuja i badania usg wszystko a w pl na oko szczelali co jest;/ a o szpitalu co rodzilam mozna obejzec tutaj :: Gazeta Ostrowska ::
Dnia 03 września (tj. wtorek), o godzinie 21.45 na antenie TVP2 w programie Magazyn Ekspresu Reporterów wyemitowany zostanie materiał dotyczący śmierci pacjentki po porodzie w szpitalu w Ostrowie Wielkopolskim. Reportaż ma ukazać jak traktowana była Agata oraz jak zaniedbania i rutyna lekarzy doprowadziły do jej śmierci.
Prosimy o udostępnianie tej informacji znajomym, im więcej osób obejrzy ten materiał tym większa szansa że uda się coś zmienić, tak aby już nigdy więcej nikomu nie stała się krzywda w Ostrowskim szpitalu.

powiem tak ci co placili mieli super ja bylam troszke gorzej traktowana ze plakalam i wypisalam sie na wlasne rzadanie .
a tutaj kobieta w ciazy to dla nich bogini skakaja kolo nich jak nie wiem az milo nie to samo bynajmiej w moim wypadku ale wiadomo , a dodam jeszcze ze rodzilam wtedy w tym szpitalu bo w moim tez byl przypadek ze zabili kobiete z dzieckiem i lekarze do teraz pracuja ;/ a jak idziesz tam rodzic t czekaja na kase to cos tu w pl jest nie tak ze oni za wszystko chca kase a tutaj polozna nawet nie chce czekoladek przyjac bo to jej zadanie zeby wszystko bylo ok ;/

Hej! wreszcie już na stałe do was zawitam :)

nadrabiam powolutku wszystko co się działo u was.

U mnie wiele... w 12 tygodniu byłam u gina okazało sie po badaniu ze to 7 tc :szok::szok: mówie że to nie możliwe bo byłam miesiąc wcześniej na usg i to był 7 tc;/ ale zresztą nie ważne.Zmieniłam lekarza miałam usg genetyczne i dzidziuś jest dokładnie taki jak z OM :) czyli że wszystko okej. Widziałam że juz niektóre z was znają płeć ja jeszcze nie :p ale Gratuluje tym co już wiedzą ;*

Mój K.wraca z delegacji w sobote z mała się doczekac nie możemy :)

a to nasze maleństwo:
1080980_10200339875571269_960267020_n.jpg

życze miłego dnia a ja wracam do nadrabiania ;)

Załączniki

• 1080980_10200339875571269_960267020_n.jpg
    1080980_10200339875571269_960267020_n.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry