reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Edda ale fajnego masz tego gina! Widać że dba o swoje pacjentki, córcia też ma ładną wagę ;-)
Mniszek no to teraz czekamy na wieści jak było :-) i zdjęcia małych kawalerów. :-)

Mniszek, trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze. A może już tulisz chłopaków...

Edda, fajny ten lekarz:-) niektórzy potrafią zdołować, niektórzy pocieszyc:-)

Słonko piękne wychodzi...może byście okna pomyły, firany pozmieniały...i pojechały rodzić...

ja mam wizyte w czwartek ten 06.02 Wtedy moze lekarz wyznaczy termin cesarki. zobaczymy co i jak.choc moja mala zawsze wychodzi starsza i wieksza o 1-2 tyg. Ja chcicałabym juz ta cesarke, ale nie wiem dlaczego lekarze czekaja do 40 tyg. to późno, a wcale nie tak dobrze tez. mnie jest juz ciezko, niewygodnie, spokojniejsza bym była mając malutką po tej stronie już. Doczekac sie nie moge zeby ja utulic :)
Ale widze ze u Was cesarki tez nie robia wczesniej a w 40 tyg macie wyznaczone

No ja też mam na końcówkę 40 tyg mnie lekarz mówił że najlepiej jak jeszcze poród się sam zacznie . Też bym chciała żeby już zrobili ale nawet nie mam co prosić mojego gina o to

A ja mam dzisiaj wizytę i mamy rozmawiać o terminie cesarki. Do tej pory miałam tylko taki proponowany ("no to może 15.02?").
I chciałabym i boję się :)
Najbardziej mnie stresuje to, że mam kilka terminów porodu i to rozbieżnych o prawie 2 tyg. Nie chcę niczego na siłę przyspieszać, ale boję się też przetrzymać za długo. Chyba trzeba lekarzowi zaufać...

reklama
Do góry