reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Selerowa, BB_Anna super wieści, same pozytywy. BB_Anna mój chrześniak jest z 24 stycznia także zapamiętam urodzinki Twojego bobaska :tak:

Ja dziś też byłam na pobraniu próbki, cholera trochę to bolało i jak sobie pomyślę jak będzie przy porodzie to już się boję ;-) Haha żartuję.
Za badanie 40zł i jakoś ma niby być tak, że jeśli będą musieli coś dokładniej sprawdzać to wtedy dopłacam...No zobaczymy, mam nadzieje, że nic nie wyjdzie ;-)

Trochę mnie nie było, ale podczytuję... :-)

BB_Anna - super już tak wiedzieć kiedy maluszek przyjdzie na świat :-)

Ja po dzisiejszej wizycie, gin był jakiś bez humoru mało rozgadany, ale najważniejsze, że wszystko u mnie ok. :-)
Szyjka zamknięta i maluszek niezły klocek, waży 2470g jest o 10 dni większy.
Posiewu mi jeszcze nie pobrał, następną wizyte mam 10 lutego, to będzie już 38 tc, obym dotrwała...

Gratuluje udanych wizyt !!!:-D dzieciaczki maja piękna wage :tak:

ja za badanie GBS płaciłam 15zł ;-)

marta bolało Cie jak gin pobierał ci wymaz na GBS ?? dobrze zrozumiałam ??

Ostatnia edycja:
Tak, troszkę było nieprzyjemnie. Ale nie wiem czy to ja taka nadwrażliwa z racji nieużywanego organu czy może za mało się rozluźniłam...

reklama
Marta a co mi zostaje, ja nie uzywam juz oj dlugo, my chyba przez cala ciaze moze ze 3 razy sie przytulalismy bo moj sie boi:-( a ja sie boje, ze teraz przy porodzie pęknę jak dziewica:szok:

Do góry