reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

eve to nie ma chyba znaczenia czy prywatnie czy na nfz... ten facet nie powinien być lekarzem... z takimi tekstami .... masakra!!!!

reklama
Kerna, Beti śliczne macie maluszki :-)

ja w piątek też po raz pierwszy mogłam zobaczyć swojego okruszka niestety na IP i tylko przez chwilę ale najważniejsze że wiem że wszystko jest ok mierzy 1,5 cm i ślicznie biję mu serduszko zdjęcie wrzucę jak wrócę do Wawy bo tutaj nie mam możliwości

IMAG0719.jpgmoje 3,71 cm szczęscia;))

Załączniki

• IMAG0719.jpg
    IMAG0719.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 70
super zdjęcia!
jutro idę popoludniu do tego mojego zaprzyjaźnionego gina, wiec mam nadzieje ze bedzie oki i doczekam się miłych informacji i zdjęcia pierwszego :)

reklama
hej ja już po wizycie. Wyniki mam dobre. Szyjka długa i zamknięta i najważniejsze że Mini Bombel rośnie i ma się dobrze:-) ma 2,21 cm. 5 sierpnia idę na USG prenatalne. A następną wizytę do mojego gina 14 sierpnia.
Cieszymy się jak głupki :tak:
zdjęcie.jpg

Załączniki

• zdjęcie.jpg
    zdjęcie.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 63
Do góry