reklama
Cześć dziewczyny jestem Eliza i też jestem nowa
Termin mam na 26 luty 2014, jestem w 30+2 tc. Leżę plackiem od 23 tygodnia ciąży. Moje problemy to miękka i skrócona szyjka macicy oraz skurcze. Pozdrawiam aha i będę miała córeczkę Olę:-)
Termin mam na 26 luty 2014, jestem w 30+2 tc. Leżę plackiem od 23 tygodnia ciąży. Moje problemy to miękka i skrócona szyjka macicy oraz skurcze. Pozdrawiam aha i będę miała córeczkę Olę:-)
yenka
Zaciekawiona BB
Eliza, u mnie też będzie Ola
Solidaryzuję się w "krótkoszyjkowym" leżeniu.
;-)
Solidaryzuję się w "krótkoszyjkowym" leżeniu.
;-)
Karolina1987W
Fanka BB :)
Witaj Eliza))
Wiecie co zaczynam czuc sie jakas wyobcowana bez tej skracajacej sie szyjki
Wiec bede solidarna i napisze, ze tez duzo leze tak profilaktycznie hehehe:-):-):-)
Wiecie co zaczynam czuc sie jakas wyobcowana bez tej skracajacej sie szyjki
Wiec bede solidarna i napisze, ze tez duzo leze tak profilaktycznie hehehe:-):-):-)
ciesz się że Ci się nie skraca moja ,,przygoda" z szyjką rozpoczeła się niewinnie. Na usg połówkowym i przy badaniu lekarka stwierdziła że robi się miękka na usg dopochwowym miała 4 cm, (ciążę zaczynałam z 4,5cm) także nie było źle. A potem IP w 23 tc ponieważ dopadły mnie skurcze. I tak od tego czasu leże. Teraz ma ona około 2 cm ale jak wstanę chociaż do toalety to brzuch mam jak kamień:-(
E eliza to ja nie mam tak żle-pocieszyłas mnie ;-) Ja w 26tc miałam twardnienie itd szyjka teraz sie utrzymuje na 3cm i jest twarda od miesiąca Chodze normalnie na zakupy itd, troche sie oszczędzam ale jak tylko moge to też leże :-) Ale juz miesiąc ponad przeleżałam troche w domu troche w szpitalu. Lekarz mówi że w styczniu rodzimy:-)
Joasia_1986
Fanka BB :)
Myg mój gin nic narazie nie mówi o porodzie. Tyle co powiedział, że na pewno urodze w pierwszej połowie lutego. Ciekawa jestem co powie teraz na wizycie po mojej ostatniej akcji. Niestety jak byłam w szpitalu to nie trafiłam na jego dyżur, żebym mogła z nim dłużej pogadać.
reklama
Moja lekarka jest dobrej myśli i powiedziała że powinnam donosić ciążę. I tak jestem w lepszej formie psychicznej niż w 23tc ale to zrozumiałe. Także biorę leki a jest ich sporo i leżę. Ja wychodzę tylko na wizyty do lekarza i mąż mnie wozi do moich rodziców od czasu do czasu ale samochodem to 1 min drogi i u nich też tylko na leżąco.
Ostatnia edycja: