reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Hej kobietki ja tylko na chwilke wiec streszcze co wczoraj na wizycie bylo;-)

Otóz byla to moja juz ostatnia wizyta,nastepny raz 26.04 juz w szpitalu mam sie pojawic i gin mi badania porobi i bedziemy myslec co dalej.Szyjka w miare dluga i zamknieta,serce bije jak dzwon,gbs wyszedl ujemny wiec wszystko dobrze.troche niepokojace sa moje skurcze ale gin powiedzial ze ciaza juz donoszona i praktycznie moge juz rodzic wiec jak by sie cos dzialo pedem do szpitala mam jechac.hehe zobaczymy jak to bedzie czy dotrwam do tego maja czy nie:-D

reklama
Zapominajko, oj to teraz przygotowania ruszą pełną parą ;-)
Świetne wieści:tak:

Ewelinka - i dla Ciebie wielkie gratulacje :tak:

No to teraz czekają nas same rozpakowania, a jeszcze niedawno robiłyśmy testy:tak:

Ostatnia edycja:
mnie teraz ogarnął strach że urodzę jako ostatnia...drugi raz ta sama paranoja,najpierw leżysz żeby donosić a potem martwisz się żeby nie przenosić....

Zapominajka-ale masz super tylko 10 dni :-) ,no to wlaczamy odliczanie ;-)
Gratuluje tez innym udanych wizyt i bez stresowo teraz !!!juz powoli mamy koniec;-)
Noirel-:-D Wszystko bedzie ok

mnie teraz ogarnął strach że urodzę jako ostatnia...drugi raz ta sama paranoja,najpierw leżysz żeby donosić a potem martwisz się żeby nie przenosić....

hola hola, raczej ostatnia nie urodzisz, bo są jeszcze takie które mają późniejsze terminy (patrz suwaczek poniżej), więc luz:tak:

reklama
Do góry