reklama
Ewelinkaam
Fanka BB :)
Zapominajka super ze juz termin niedlugo masz,teraz juz tylko odliczanie dni :-)
Noirel hehe wlacza sie panika,zobaczysz bedzie dobrze.
Noirel hehe wlacza sie panika,zobaczysz bedzie dobrze.
Kasienkadg
Gratuluje wizyt dziewczyny
Zapo - 10 dni!!! Co to jest w porownaniu do 9miesiecy
Znam przypadki zacerowanych dziewczyn co przenosiły hihihi Wiec wszystko mozliweP
Zapo - 10 dni!!! Co to jest w porownaniu do 9miesiecy
Znam przypadki zacerowanych dziewczyn co przenosiły hihihi Wiec wszystko mozliweP
kessy_3105
melduje się po wizycie... przyplątały mi się jakieś bakterie ;/ 5 dni antybiotyku i za tydzień kontrolka :/ po za tym oki
Mdła
Natalia-trzymaj sie w 2-paku!
Minerva ciesze sie,ze nadal w domu.To zawsze dla psychiki lepiej :-)
Pola jaki przystojniaczek
Ewelinka najwazniejsze,ze z Wami wszystko ok.Teraz to juz Maluchy decyduja kiedy zechca sie z nami zobaczyc...Pozostaje nam tylko cierpliwie czekac :-)
Zapo super,ze termin ustalony!Juz niedlugo...
Ja dzisiaj po wizycie.Niestety nie bylo dzis mojego lekarza i zostalam przyjeta przez innego Wody plodowe w dolnej granicy normy(wyparowaly???) ale poza tym wszystko ok.Nastepny termin 19.04. ale lekarz stwierdzil,ze sie mnie raczej nie beda spodziewac...ale jakbym donosila to zapraszaja ;-) Malutka lezy nisko.Ja czulam sie dzis parszywie i znaczylam swoj szlak trescia zoladka.Dopiero teraz sie podnioslam w miare.Szyjka skrocona i miekka-na gorze otwiera sie na swiat.Lozysko dojrzale.Wszystko zalezy teraz tylko od dzieciecia naszego.Wiec pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc
Minerva ciesze sie,ze nadal w domu.To zawsze dla psychiki lepiej :-)
Pola jaki przystojniaczek
Ewelinka najwazniejsze,ze z Wami wszystko ok.Teraz to juz Maluchy decyduja kiedy zechca sie z nami zobaczyc...Pozostaje nam tylko cierpliwie czekac :-)
Zapo super,ze termin ustalony!Juz niedlugo...
Ja dzisiaj po wizycie.Niestety nie bylo dzis mojego lekarza i zostalam przyjeta przez innego Wody plodowe w dolnej granicy normy(wyparowaly???) ale poza tym wszystko ok.Nastepny termin 19.04. ale lekarz stwierdzil,ze sie mnie raczej nie beda spodziewac...ale jakbym donosila to zapraszaja ;-) Malutka lezy nisko.Ja czulam sie dzis parszywie i znaczylam swoj szlak trescia zoladka.Dopiero teraz sie podnioslam w miare.Szyjka skrocona i miekka-na gorze otwiera sie na swiat.Lozysko dojrzale.Wszystko zalezy teraz tylko od dzieciecia naszego.Wiec pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc
kessy_3105
według pierwszego usg mam termin na 4.05, według miesiączki na 1 majKessy po tygidniu śladu po bakteriach nie będzie dobrze, że reszta w porządku.
Masz termin na 04.05 ? z Twojego suwaczka tak wynika, ja mam taki termin i myślałam, że jako jedyna ale fajnie że jednak nie
reklama
Mdła
Hahah!Fiolku myslalam dzisiaj w nocy,ze zaczne rodzic jak mnie skurcze obudzily.Nie ma co...juz przygotowalam karteczke i olowek.Jak beda sie powtarzac-bede zapisywac godziny.Bo tak to nie wiem czy one byly co 20,15 czy 40 minut bo spalam pomiedzy