reklama
Mdła
Fanka BB :)
Nia tez dzisiaj dostalam skierowanie do szpitala na Vorstellung.Takze w przyszlym tygodniu chce pojechac pozalatwiac formalnsci.Ale to chyba i tak udana wizyta?Z maluszkiem ok,z szyjka tez w normie wiec-gratuluje.Wypoczywaj duzo.
Usmiechnieta-w Niemczech nie ma Nospy...Ciezko przywyknac jak sie pierwsza ciaze w Polsce przechodzilo-ja tak mam.;-)
Usmiechnieta-w Niemczech nie ma Nospy...Ciezko przywyknac jak sie pierwsza ciaze w Polsce przechodzilo-ja tak mam.;-)
Nia
Nia o kurcze.... a nospe nie kazali Ci brać? Ale to w ten czwartek już zostaniesz do rozwiązania?
u nas nospy nie daja, mam buscopan to tez taki lagodny rozkurczowy, ale to nie do rozwiazania tylko na badania i do ustalenia terminu cesarki, wieczorkiem bede w domu
Mdla- generalnie wizyta udana lekarz powiedzial ze jest wiele kobiet ze skurczami na tym etapie ktore ciaze nawet przenosza wiec mam sie na zapas nie martwic
uśmechnięta
Zaciekawiona BB
aaaaa to nie wiedziałam z tą nospą.
Nia dokładnie, ja pierwszą ciąże też przechodziłam ze skurczami (co prawda nie tak mocno jak teraz) a potem i tak przenosiłam
Nia dokładnie, ja pierwszą ciąże też przechodziłam ze skurczami (co prawda nie tak mocno jak teraz) a potem i tak przenosiłam
Nia
Nia a czujesz te skurcze? Bo mnie też wychodziły w szpitalu ale ich nie czułam.
tak czuje, tak kilka razy dziennie, ale bardzo nieregularnie, tylko jak juz chwyci to naprawde bolesnie
edyta_o17
gratuluję udanych wizyt i sporych maluszków. u mnie waga 1600 więc myślę ze będzie mniej więcej jak poprzednie ciąże- 3400.
chociaż nic nie wiadomo- mam cukrzycę i dietę więc może być albo wielki albo mały:-)
chociaż nic nie wiadomo- mam cukrzycę i dietę więc może być albo wielki albo mały:-)
natalia_bis
edyta wielki nie będzie bo masz cukry uregulowane
rysia420
Ja wizytuję jutro rano, więc trzymajcie && żeby synuś był w pozycji "na nietoperza", bo już sama nie wiem gdzie kopniaki dostaję i skąd on ma tyle siły
reklama
mysiak
u mnie po wizycie. szyjka trzyma i małe żyje i to na tyle. Cukier po obciążeniu AŻ 141 a norma do 140 wiec nadgorliwy doktorzyna wysyła mnie na patologie. pojade, poleze tam 3 dni i w dupce go będę miała.. przynajmniej mi dziecko porządnie przebadają....Waga od początku ciąży -4,5kg