reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Gratuluje udanych wizyt:) ,zazdroszcze tyg i duzych dzieciaczkow ,bo moja malutka w 29 tyg i 6 d wazyla 1250 wiec chyba nie duza bedzie .

reklama
Nia tez dzisiaj dostalam skierowanie do szpitala na Vorstellung.Takze w przyszlym tygodniu chce pojechac pozalatwiac formalnsci.Ale to chyba i tak udana wizyta?Z maluszkiem ok,z szyjka tez w normie wiec-gratuluje.Wypoczywaj duzo.

Usmiechnieta-w Niemczech nie ma Nospy...Ciezko przywyknac jak sie pierwsza ciaze w Polsce przechodzilo-ja tak mam.;-)

Nia o kurcze.... a nospe nie kazali Ci brać? Ale to w ten czwartek już zostaniesz do rozwiązania?

u nas nospy nie daja, mam buscopan to tez taki lagodny rozkurczowy, ale to nie do rozwiazania tylko na badania i do ustalenia terminu cesarki, wieczorkiem bede w domu

Mdla- generalnie wizyta udana :) lekarz powiedzial ze jest wiele kobiet ze skurczami na tym etapie ktore ciaze nawet przenosza wiec mam sie na zapas nie martwic

aaaaa to nie wiedziałam z tą nospą.
Nia dokładnie, ja pierwszą ciąże też przechodziłam ze skurczami (co prawda nie tak mocno jak teraz) a potem i tak przenosiłam :)

gratuluję udanych wizyt i sporych maluszków. u mnie waga 1600 więc myślę ze będzie mniej więcej jak poprzednie ciąże- 3400.
chociaż nic nie wiadomo- mam cukrzycę i dietę więc może być albo wielki albo mały:-)

Ja wizytuję jutro rano, więc trzymajcie && żeby synuś był w pozycji "na nietoperza", bo już sama nie wiem gdzie kopniaki dostaję i skąd on ma tyle siły :-D

reklama
u mnie po wizycie. szyjka trzyma i małe żyje i to na tyle. Cukier po obciążeniu AŻ 141 a norma do 140 wiec nadgorliwy doktorzyna wysyła mnie na patologie. pojade, poleze tam 3 dni i w dupce go będę miała.. przynajmniej mi dziecko porządnie przebadają....Waga od początku ciąży -4,5kg

Do góry