reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

melduję się po wizycie:) dzieciuszek nasz waży już 2700:szok: wielkością odpowiada na 36tc i 1 dzień:szok:. ułożona jest tak, że jest już gotowa wyjścia na świat... pani profesor kazała zacisnąć uda i przeczekać jeszcze z 3 tygodnie. Za dwa tygodnie wizyta - koniecznie mam być jeszcze w dwupaku :D

reklama
Cześć dziołchy.
Ja dziś po wizycie :)
Wszystko w porządku, szyjka pozamykana. Mała na miejscu ;) Wyniki w normie ;-)
We wtorek mam iść jeszcze na usg i może będę mogła powiedzieć coś więcej na temat małej.

Wszystkim gratuluję wizyt, mam nadzieję że wszystkie jesteście w 2 pakach (elajar Ty oczywiście w 3paku;-))

Jad nadrobię te 2 dni (ale to chyba jutro bo dziś już chyba nie dam rady) to się może zorientuję co i jak.

Cześć dziołchy.
Ja dziś po wizycie :)
Wszystko w porządku, szyjka pozamykana. Mała na miejscu ;) Wyniki w normie ;-)
We wtorek mam iść jeszcze na usg i może będę mogła powiedzieć coś więcej na temat małej.

Wszystkim gratuluję wizyt, mam nadzieję że wszystkie jesteście w 2 pakach (elajar Ty oczywiście w 3paku;-))

Jad nadrobię te 2 dni (ale to chyba jutro bo dziś już chyba nie dam rady) to się może zorientuję co i jak.

oczywiscie ze jeszcze w trzypaku...chociaz nie wiem jak dlugo to potrwa

Gratuluje wizyty i bedziemy czekac na wiesci po usg,ale napewno wszystko dobrze

gratuluję wszystkim udanych wizyt:-)
kessy wow słuszna waga dzidziusia;-)
mysiak ja myślę, że gin na tą patologię cię odesłał w związku z podwyższonym cukrem ale w połączeniu ze sporą utratą wagi. Niech dokładnie przebadają i wracaj do nas szybciutko:-)

kessy WOW, profesorek w ICZMP miałby pole do popisu z hipertrofią :)

mysiak obyś nie skończyła z tymi 3 dniami tak jak ja...Ja mam już traumę. Ale z drugiej strony zastanawiam się czy się tak koło 36tc nie położyć w szpitalu znów już do końca...

reklama
My po wizycie: maluch głową w dół (wreszcie!), mam nadzieję że nie zachce mu się znów pozycji zmieniać. Wyniki mam dobre, waga Łobuza 2030 gram. Wg USG 32 tydzień i 6 dni, więc jest 3 dni w przód :-D. Ogólnie to strasznie wymiarowy ten mój dziecior ;-).

Zmykam sprzątać, bo po 14 mnie czeka jeszcze ekstrakcja dolnej szóstki -,-. Żyć nie umierać.

Do góry