reklama
mysiak
Fanka BB :)
mavika... ja wiem jak u nas przed świetami wygląda a u mnie problemem jest cukier... choć moim zdaniem niezbyt wielki bo wystarczył by diabetolog... ale przy okazji pogadam z lekarzem bo mam incydentalne skoki ciśnienia wieczorami... i zaczynam puchnać dość mocno wiec mysle ze pod tym kontem dobrze by mnie przebadali.
mavika
Dziewczyny miała może tak tóraś z was? Wczoraj poszliśmy z mężem na kolację, bo musielismy wykorzysta ć groupon. W pewnym momencie poczułam jakbym miała za mało tlenu. Trochę zaczęło mi się kręcić w głowie, jakbym się napiła wódki. Ale opierałam się w fotelu, łapałam kilka głębszych oddechów i było ok. Jednak w pewnym momencie prawie odpłynęłam. Zrobiło mi się biało przed oczami, mega słabo, krew odpłynęła, oblał zimny pot. Siedziałam na bardzo szerokim fotelu, więc prawie się tam położyłam na lewym boku i po jakimś czasie wszystko wróciło do normy. Ale już się widziałam spowrotem w szpitalu...Przestarszyliśmy się obooje bardzo...
j-ulka
mavika, a może siedziałaś na tzw. prezesa, z odchylonym kręgosłupem? położna mi kiedyś mówiła, że to najgorsza pozycja dla ciężarnych, bo kręgosłup się mega obciąża, a w dodatku dzidziuś przytula się do kręgosłupa i może uciskać żyłę główną, a wtedy niedotlenienie u ciebie i brzdąca
reklama
Noelle1986
mavika-tez tak mialam dwa razy i pomoglo polozenoe sie na lewym boku wiec stawiam na ucisk